Κ.Καινούργιου: Ποιον τραγουδιστή θέλει κολασμένα;

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν το πρωί του Σαββάτου καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha. Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για την εξαιρετική σχέση που έχει με την Έλενα Παπαβασιλείου, την Μαρία Μπεκατώρου, ενώ αποκάλυψε ποιόν έλληνα τραγουδιστή θέλει κολασμένα.

Η Έλενα Παπαβασιλείου δήλωσε ότι η Κατερίνα Καινούργιου της στάθηκε πάρα πολύ σε μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής της, όταν είχε κλειστεί σπίτι της και δεν ήθελε να δει κανέναν. «Ήταν ο άνθρωπος που με ξεσήκωσε», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα.

Στη συνέχεια η Κατερίνα μίλησε και για τη σχέση της με την Μαρία Μπεκατώρου. «Η Μαρία είναι σαν μεγάλη μου αδερφή. Ό,τι και να έχω, θα την πάρω τηλέφωνο να της το πω. Και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτή, που την βλέπω ευτυχισμένη τον τελευταίο καιρό. Χαίρομαι γιατί δικαιώθηκε επαγγελματικά», είπε η παρουσιάστρια.

Αργότερα η Ναταλία Γερμανού έβαλε ένα τραγούδι του Νίκου Βέρτη και είπε: «Ο Νίκος είναι πολύ αγαπημένος σου, από ό,τι ξέρω…», με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά: «Δεν ξέρω όμως αν θα μου μιλάει μετά από όλα αυτά που έχω πει για αυτόν. Θα νομίζει ότι τον θέλω παράφορα!». «Τον θες πολύ; Κολασμένα;», την ρώτησε η Ναταλία με την Κατερίνα να παραδέχεται χαμογελώντας: «Ναι, τον θέλω… Το λέω σε κάθε εκπομπή και νομίζω ότι δεν θα μου ξαναμιλήσει».

Share |