Κίνηση - ματ για να πάρουν τα κορμιά σας αμέσως... "φωτιά"! (Δείτε πως - Φωτό)

Έχετε... θέμα με την ερωτική σας ζωή; Φοβάστε ακόμη και να γδυθείτε, ή να  μπείτε στη διαδικασία των "προκαταρκτικών" και στη συνέχεια να κάνετε πράξη την... πράξη; Για όλα αυτά υπάρχει λύση: Μόνο μία κίνηση και τα κορμιά σας θα πάρουν φωτιά!

Yπέρυθρα πάνελ... FASMA THERM: Εσύ ακόμη καις... πετρέλαιο;

Εσείς θα αφήσετε την οικογένειά σας να ξεπαγιάσει αυτό το δύσκολο -όπως προβλέπεται- χειμώνα, επειδή η τιμή του πετρελαίου είναι απλησίαστη; Όχι βέβαια! Θα σταματήσετε να κάνετε έρωτα γιατί φοβάστε να ανάψετε το καλοριφέρ μη τυχόν και κάψετε πολύ και σας βγει... ξινό το "πάρτυ"; Με τα υπέρυθρα πάνελ "φουντώνετε" κάνοντας οικονομία έως και... 70%, τα κορμιά σας παίρνουν φωτιά και η τσέπη σας μένει... αλώβητη!

Τα Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης εξασφαλίζουν εως και 70% οικονομικότερη θέρμανση σε σχέση με το πετρέλαιο, ηλεκτρικά σώματα κλπ. και με βάση πρόσφατη μελέτη επιστημονικής ομάδας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με επικεφαλής τον καθηγητή Άγι Παπαδόπουλο, τα συστήματα Υπέρυθρης Θέρμανσης χαρακτηρίζονται ως "τα πιο δημοφιλή συστήματα θέρμανσης που πέρα από την μεγάλη οικονομία, εξασφαλίζουν, την τελειότερη θερμική άνεση στο χώρο που λειτουργούν και το ενδιαφέρον στην ευρωπαϊκή αγορά αυξάνεται συνεχώς".

Επίσης η ευεξία που δημιουργείται στους ανθρώπους είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της Υπέρυθρης Θέρμανσης.

Όποιος σπεύσει άμεσα να αγοράσει  με την ειδική τιμή για το markos.tv τα πάνελ FASMA THERM, θα μετατρέψει το σπίτι του σε "φούρνο", εξασφαλίζοντας 70% οικονομικότερη θέρμανση και γλιτώνοντας για πάντα από το πετρέλαιο!

Τηλεφωνήστε τώρα στο 210 - 2405900 και ζητήστε να μάθετε τη μεγάλη έκπτωση επί των τελικών τιμών στα ελληνικά πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης της CENTER, τα  μοναδικά FASMA THERM!


ΥΠΕΡΥΘΡΑ ΠΑΝΕΛ FASMA THERM
Τιμές μόνο για το markos.tv

Υπερυθρα Πανελ Fasma Therm 450W

Τιμή πώλησης: 170 €
ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 140 €

 

 

Υπερυθρα Πανελ Fasma Therm 600W

Τιμή πώλησης: 240 €
ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 195 €

 
 

 1118sml

Υπερυθρα Πανελ Fasma Therm 800W

Τιμή πώλησης: 290 €
ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 240 €

 

  

Υπερυθρα Πανελ Fasma Therm 1000W

Τιμή πώλησης: 360 €
ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 295 €
 
 

Υπερυθρα Πανελ Fasma Therm 1200W

Τιμή πώλησης: 450 €
ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ 370 €

 

 

 

Προσοχή: Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!

Για τις online παραγγελίες γράψτε στις σημειώσεις ότι δικαιούστε έκπτωση από το markos.tv

ΣΗΜ: Οι τιμές ισχύουν για "λευκά" πάνελ και ανάλογα με την εκτύπωση που θα επιλέξετε υπάρχει μία μικρή επιβάρυνση στο κόστος...

Share |