Κι άλλος δημοσιογράφος στο... χορό των sites!

 Τηλεόραση, μουσική, θέατρο, life style, πολιτική, ιστορία , πολιτισμός  και διακόσμηση θα είναι οι κατηγορίες που θα απασχολήσουν το κοινό του διαδικτύου σε λίγες μέρες μέσα απο  ένα portal που θα το διευθύνει ένας καταξιωμένος δημοσιογράφος της τηλεόρασης και των εφημερίδων...

Ο καλός συνάδελφος Χάρης Λεμπιδάκης θα κάνει πολλές συντεύξεις, ενώ το site θα έχει ακόμη πολιτικά σχόλια απο βουλευτές και υπουργούς καθώς και κείμενα απο νέα παιδιά που θα υπογράφουν για πρώτη φορά τα ρεπορτάζ τους απο σχολές δημοσιογραφίας.

 Η  Κατερίνα Ζαρίφη θα "δένει" την σκέψη μας με ωραία κείμενα που βασίζονται σε πραγματικά καθημερινά γεγονόντα. Η Χριστίνα Κοροξενίδη είναι το πρόσωπο έκπληξη που θα  δίνει ιδέες για την διακόσμηση. Η Σοφία Δριστέλα  θα  ενημερώνει για την μόδα των περίφημων αξεσουάρ της  και την ομορφιά. Ο Νίκος Κεραμίδας μέσα από μια στήλη έκπληξη θα βάζει την  δική του πινελιά στην δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουμε .Ο Στέφανος Κόκκαλης  θα προτείνει και θα μοιράζεται μαζί σας μουσικά νέα και προτάσεις απο τον  έντεχνο χώρο και οχι μόνο.  Επίσης ο  γνωστός μάναζτερ  Παύλος Χριστοδούλου με εβδομαδιαία στήλη θα μας γνωρίζει νέους καλλιτέχνες απο την μουσική σκηνή. Απο την Θεσσαλονίκη η γοητευτική Αρετή Μάγγου θα ξεναγεί  τους χρήστες σε νυχτερινά στέκια διασκέδασης με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και προσφορές . Στα ζώδια τις προβλέψεις θα κάνει η Σταυρούλα Καστρίνη. Αποκλειστική συνεργασία για πρώτη φορά σε ένα χρηστικό portal θα υπάρχει με την Δήμητρα Καρλή η οποία θα αναλύει  μελέτες και  θα δίνει πολλές λεπτομέρειες απο την ιστορία της Ελλάδος με πλούσιο φωτογραφικό υλικό μέσα απο την στήλη Ιστορία και Πολιτισμός.   
 

 

Share |