Κερατίνη: Την χρειάζονται τελικά τα μαλλιά σας ή όχι;

Η υπηρεσία κερατίνης είναι μια από τις πιο hot, premium εργασίες που μπορεί να κάνει μια γυναίκα στο κομμωτήριο « τη χρειάζεστε γιατί θέλετε ωραία μαλλιά! Τα θέλετε να ισιώνουν πανεύκολα και γρήγορα, να δείχνουν υγιή και λαμπερά», εξομολογείται ο Thanos Vassalakis, Creative Director της Angelopoulos Hair.   Αν και κυκλοφορούν πολλά και διαφορετικά μείγματα για κερατίνη στην αγορά, κάποια από αυτά υπερτερούν σε ποιότητα και χαρακτηριστικά. 

Προχωρώντας σε μία τέτοια υπηρεσία, εμποτίζουμε τα μαλλιά με κερατίνη, ένα από τα βασικά συστατικά της τρίχας, και άλλες ουσίες όπως αμινοξέα τα οποία βοηθούν την τρίχα να ισιώσει, να λειανθεί και να θωρακιστεί μειώνοντας έτσι τα σπασίματα, την ψαλίδα και γενικώς τη φθορά της.
Οι γυναίκες που απολαμβάνουν μία ορθή εφαρμογή κερατίνης βλέπουν τα μαλλιά τους να αλλάζουν, να μη φθείρονται και να μη φριζάρουν. Ετσι γίνονται πιστές πελάτισσες της θεραπείας γιατί νιώθουν πάντα όμορφες.

Χάρη στις οδηγίες της διεθνούς νομοθεσίας αλλά και την αφοσίωση των μεγάλων κατασκευαστών κερατίνης όπως η Angelopoulos Hair Company, του κατ’ευφημισμό «Βασιλιά της κερατίνης», η εξέλιξη της υπηρεσίας αυτής έχει φτάσει σε υψηλά επίπεδα ποιότητας με ανάλογη ασφάλεια για τις πελάτισσες και τους κομμωτές που κάνουν την εφαρμογή.

Αλλά αυτά είναι ιστορία, τη στιγμή που τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Οι γυναίκες που κάνουν κερατίνη απολαμβάνουν όμορφα και υγιή μαλλιά σε πολύ λίγο χρόνο μετά το λούσιμο με το χτένισμα να διαρκεί και το φριζάρισμα να λείπει. Ιδανικοί παράγοντες για να μακρύνει κάποια το μαλλί της. Και το καλύτερο είναι ότι αυτή η υπηρεσία δεν κάνει διακρίσεις.  Είτε τα μαλλιά είναι μακριά, είτε  κοντά και θέλεις να τα μακρύνεις ή ακόμα και αν είναι ταλαιπωρημένα μετά από ντεκαπάζ ή ανταύγειες  και σπάνε, ακόμα και αν είναι πολύ κοντά αλλά θέλεις πειθαρχεία, μια κερατίνη θα σου δώσει αυτό που ζητάς και αξίζεις να έχεις για το πιο ακριβό αξεσουάρ σου…τα μαλλιά σου.

Share |