Κάτια Δανδουλάκη: Πόσο καιρό έχει να την φλερτάρει άντρας;

Αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή έκανε, μιλώντας στον Πέτρο Κωστόπουλο, η δημοφιλής ηθοποιός. Η Κάτια Δανδουλάκη δεν δίστασε να μιλήσει για τις σχέσεις της με τους άντρες και το αν έχει "πέραση" στο άλλο φύλλο τον τελευατίο χρόνο.

Στο συγκεκριμένο θέμα δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι της αρέσουν πολύ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Σάκης Ρουβάς, ενώ όσον αφορά τους έρωτές της αποκάλυψε ότι τον τελευταίο χρόνο δεν την έχει φλερτάρει κανένας.

Η συζήτηση ξεκίνησε από την πραγματικότητα στη χώρα μας, όπως έχει διαμορφωθεί μετά την οικονομική κρίση, με τη δημοφιλή ηθοποιό να δηλώνει: «Μας λείπει γέλιο. Γέλιο θέλουμε και όνειρο […] Δεν είμαι απογοητευμένη, είμαι θυμωμένη. Ανεχτήκαμε πολλά πράγματα, είμαστε συνένοχοι σε πολλά. Νομίζω αυτή τη στιγμή αυτό που λυπάμαι πολύ, είναι τους πολύ μεγάλους ανθρώπους που περίμεναν τη σύνταξή τους για να περάσουν λίγο καλά».

Χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά με έντονη δόση χιούμορ, η Kάτια Δανδουλάκη παραδέχτηκε: «Καριέρα από καλό κορίτσι δεν έχει στηθεί ποτέ, πρέπει να είσαι κακό κορίτσι» ενώ για την απιστία στη σχέσεις απάντησε: «Αν με έβαζες να το βαθμολογήσω, θα έβαζα τον ίδιο βαθμό και στα δυο. Το να ρίξεις κέρατο έχει ενδιαφέρον γιατί μετά πρέπει να ξεμπλέξεις… Και το να φας κέρατο έχει ενδιαφέρον, γιατί πρέπει να αποφασίσεις αν θα το βάλεις πίσω. Υπάρχουν φορές που θα το έβαζες πίσω κι άλλες φορές που δεν θα το έβαζες. Συνυπολογίζονται τόσα πολλά πράγματα. Εγώ ουσιαστικά δεν θέλω να μου κλείνει ο ορίζοντάς μου με απαγορεύσεις, όταν θέλω να απολαύσω κάτι».

Δεν παρέλειψε, βέβαια, να αναφερθεί στον χώρο της τηλεόρασης, για τον οποίο δήλωσε: «Παρακολούθησα λίγο πέρυσι την τούρκικη σειρά, το “Χίλιες και Mία Νύχτες” και πέσανε επάνω να με φάνε. Μου αρέσουν και τα σόου. […]  Μακάρι να γινόταν (η σειρά του Στράτου Μαρκίδη στον ΑΝΤ1). Μακάρι να γίνει η σειρά και μακάρι να μου πούνε. Μακάρι να ξαναρχίσουν οι παραγωγές.  Πρέπει όμως να ρίξουμε όσο γίνεται κάτω τους μισθούς μας για να αρχίσουν ξανά οι ελληνικές παραγωγές».

Share |