Κάτι τρέχει με την Ελένη…

Η ωραία Ελένη θεωρείται και όχι άδικα «θησαυρός» για το κανάλι καθώς ακόμα και τα τελευταία χρόνια που τα νούμερα δεν έβγαζαν ακριβώς μάτι, έφερνε στον ALPHA έσοδα από διαφημίσεις και εμπορικές συμφωνίες που υπερκάλυπταν τα χρήματα του συμβολαίου της.

Αυτά μέχρι φέτος. Με την αλλαγή ιδιοκτησίας στο κανάλι τα πράγματα είναι λίγο – πολύ ξεκάθαρα. Η πλευρά Βαρδινογιάννη θέλει όλα τα μαγαζιά της να είναι σε τάξη. Να μην υπάρχουν τεράστιες διαφορές στα συμβόλαια των παρουσιαστών και οι εκπομπές να φέρνουν τα λεφτά τους πίσω. Και με το παραπάνω…

Σύμφωνα με το Dailymedia η νέα ιδιοκτησία θα σεβαστεί πλήρως το συμβόλαιο της Μενεγάκη και η εκπομπή της θα συνεχιστεί κανονικά. Το επόμενο καλοκαίρι, όμως, θα έρθει η ώρα της κρίσης.

Κάτι τρέχει με την Ελένη…

Θεωρείται δεδομένο ότι θα της προταθεί ένα διαφορετικό συμβόλαιο που μπορεί να φτάνει το σημερινό, υπό όρους όμως και προϋποθέσεις: Να πιάνει τα νούμερα τηλεθέασης που επιθυμεί το κανάλι και να φέρνει τα προβλεπόμενα έσοδα.

Δεν μιλάμε, δηλαδή, για ένα κλειστό συμβόλαιο, αλλά ένα συμβόλαιο με… μπόνους επίτευξης στόχων.

Τι θα κάνει η Ελένη; Ακόμα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της, αλλά φήμες τη θέλουν να σιγοψιθυρίζει ήδη το «υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια»…

Share |