Κατερίνα Θάνου: «Θέλω να κάνω οικογένεια»

Η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Θάνου μιλάει για την αθώωση της έπειτα από τη μακροχρόνια περιπέτεια που έζησε μαζί με τον Κώστα Κεντέρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, τον πρωταθλητισμό και το όνειρό της να αποκτήσει τη δική της οικογένεια. «Αισθάνομαι ανακουφισμένη και δικαιωμένη. Σίγουρα ήταν μία δίκη που κράτησε πολλά χρόνια, με ταλαιπώρησε και πολλές φορές μου δημιούργησε κακή διάθεση. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι όλα πήγαν πολύ καλά... Νιώθω λυτρωμένη και δικαιωμένη», ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιοδικό "ΕΓΩ!".

Η Κατερίνα Θάνου αποκάλυψε ότι δεν ένιωσε ποτέ την ανάγκη να επισκεφτεί κάποιον ψυχολόγο γιατί νοιώθει πολύ καλά με τον εαυτό της. Την ίδια στιγμή, όμως, δεν έκρυψε ότι έχει βρεθεί σε αδιέξοδο και είπε χαρακτηριστικά: «Πολλές φορές ένιωσα να έχω εμπόδια, τοίχους υψωμένους μπροστά μου, δυσκολίες αναποδιές, στραβοπατήματά. Θεωρώ, όμως, ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει αυτά τα συναισθήματα χαράς και λύπης, για να μπορέσει να ολοκληρωθεί στη ζωή του» και πρόσθεσε: «Από τη στιγμή που ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου και με όσα είχαν γίνει, ήθελα να πιστεύω ότι τα πράγματα θα πήγαιναν καλά. Πίστευα μέσα μου ότι θα ερχόταν η στιγμή που η αλήθεια θα έλαμπε!».
 
Σε ερώτηση για το αν είναι στα άμεσα σχέδια της ν' αποκτήσει τη δίκη της οικογένεια, η Κατερίνα απάντησε: «Είναι κάτι το οποίο σκέφτομαι και θέλω να έρθει στη ζωή μου. Όταν, βέβαια, θα υπάρχει δίπλα μου ένας άνθρωπος που θα θέλει αυτό που θα θέλω κι εγώ».
Share |