Κατερίνα Καινούργιου - Ιωάννα Τούνη: Κόντρα για ένα βίντεο στο Instagram

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και της Ιωάννας Τούνη. Αφορμή στάθηκε το βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο youtube η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, η οποία αν και βρίσκεται στην απομόνωση εξαιτίας του κορονοϊού, κάλεσε το αγόρι της και τον κολλητό της να συμμετάσχουν σε ένα challenge για το ποιος από τους δύο την γνωρίζει καλύτερα. Οι δύο άνδρες βρέθηκαν στο σπίτι της Ιωάννας φορώντας μάσκες χωρίς όμως να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις που συνιστούν οι ειδικοί.

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζοντας το συγκεκριμένο βίντεο στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μαζί με τους συνεργάτες της δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της: «Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι πολύ ενεργή στα social media και έχει μεγάλη απήχηση. Και έχει ένα Instagram το οποίο αισθητικά είναι ωραίο. Αυτή την περίοδο το χειρίζονται όλο λάθος. Δεν είναι απόκριες, ούτε παιχνίδι. Δεν είπαμε να κλειστούμε σε ένα σπίτι και να μοιρολογούμε. Τρία άτομα τόσο κοντά… Είναι ένα κορίτσι που έχει απήχηση και σε νέα παιδιά. Αυτό δεν είναι το σωστό πρότυπο κατά την άποψή μου. Ούτε οι ερωτήσεις. Ας το κρατήσει το χιούμορ της για αργότερα, ας έχει χιούμορ. Ας ανεβάζει τη διάθεση με πολύ ωραίες φωτογραφίες, αλλά όλο αυτό είναι λάθος. Να είναι ο σύντροφός σου δίπλα εντάξει. Αλλά το άλλο το παιδί; Νομίζω πως πρέπει να φύγει λίγο από αυτό το σεξουαλικό και να το χειριστεί λίγο διαφορετικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Τούνη απάντησε στο σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου μέσω instagram παροτρύνοντας την παρουσιάστρια να δει ολόκληρο το βίντεο το οποίο κράζουν με μεγάλη ευκολία στο πάνελ της εκπομπής. «Μιας και είμαι βέβαιη πως δεν μπήκες καν στο κόπο να το δεις , πριν τοποθετηθείς δημόσια για εμένα και το περιεχόμενο του βίντεο», σημειώνει η Ιωάννα Τούνη.

Share |