Κατερίνα Γκαγκάκη: «Τατιάνα κάποια στιγμή θα ξανασυνεργαστούμε»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Αξίζει να το Ζεις» της Τατιάνας Στεφανίδου στο Star. Παρά τη διακοπή της συνεργασίας τους, η υπεύθυνη επικοινωνίας του ΑΝΤ1 απέδειξε ότι η προσωπική τους σχέση δεν έχει χαλάσει.

Αρχικά η Κατερίνα Γκαγκάκη ευχήθηκε «τα καλύτερα» στην Τατιάνα αλλά και στο ζευγάρι Κουρκούλη-Κελεκίδου για «το αγγελούδι» τους. «Εύχομαι να 'στε δυνατοί, να το χαίρεστε και να το αγαπάτε».

Για την εμφάνισή της στην πρεμιέρα: «Βγήκα σήμερα όχι ως μέλος της κριτικής επιτροπής του "X-Factor" αλλά ως υπεύθυνη επικοινωνίας του ΑΝΤ1 αλλά και ως Κατερίνα, ως φίλη, για την Τατιάνα, την οποία και θαυμάζουμε. Η ζωή θα τα φέρει και θα είμαστε κάποια στιγμή μαζί». Η Τατιάνα απάντησε: «Μ’ αυτήν την αγάπη και τις καλές στιγμές πορεύομαι και εγώ».

Μιλώντας για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν: «Θα είναι η χρονιά με τη μεγαλύτερη πρόκληση, τώρα είναι μεγαλύτερο το βάρος. Ο κόσμος θα στραφεί ακόμα περισσότερο στην τηλεόραση. Τα προγράμματα έχουν συρρικνωθεί και πρέπει να κρατήσουμε δυνάμεις και να ανακάμψουμε και να 'μαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Θέλει να μη μιζεριάζουμε φέτος».
Yupi
photo: Thomas Chrysochoidis(www.thomas.com.gr)
 

Share |