Κατερίνα Γκαγκάκη: Στηρίζει Σκουλό για τη φωτογράφιση με τον άστεγο

Για λιντσάρισμα κάνει λόγο η Κατερίνα Γκαγκάκη η οποία κλήθηκε να σχολιάσει την φωτογράφιση ενός μοντέλου από τον Δημήτρη Σκουλό στο κέντρο της Αθήνας δίπλα σε έναν άστεγο. "Αυτό που συμβαίνει με το λιντσάρισμα, κάθε τρεις και λίγο κάποιου με τέτοια φρασεολογία και τέτοια ορμή, εμένα με τρομάζει πάρα πολύ. Αν με ρωτάς για την ευθύνη του κυρίου Σκουλού, θα έλεγα ότι ο άνθρωπος πήγε να κάνει τη δουλειά του. Αν η δουλειά του ήταν στατική και δεν ήταν μια δουλειά που δεν μπορούσε να μετακινηθεί κάπου αλλού, ή αν η δουλειά του δεν προβαλλόταν στην τηλεόραση και δεν ήταν το GNTM στη μέση δεν θα είχε αυτά τα σχόλια" είπε η Αντιδήμαρχος Αθηναίων, στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, "Έλα Χαμογέλα".

"Το αν θα έπρεπε ή δεν θα έπρεπε ιδανικά σε έναν κόσμο να υπάρχουν άστεγοι είναι μια άλλη συζήτηση που δεν αφορά επ’ ουδενί τον κύριο Σκουλό και δεν αφορά την τηλεόραση" πρόσθεσε επί του θέματος.

Μην ποινικοποιούμε επαγγέλματα. Καθόμαστε στο σπίτι, κρυμμένοι πίσω από κάτι και λέμε πράγματα πολύ βαριά. Ξαφνικά δεν μπορώ να καταλάβω που βρέθηκε όλο αυτό το μίσος και όλος αυτός ο θυμός. Ξαφνικά μεγιστοποιούμε θέματα που έχουν την κοινωνική τους διάσταση, χωρίς συζήτηση, αλλά πρέπει να αντιμετωπιστούν ως τέτοια και όχι ως να κρίνουμε όλους όσοι κινούνται γύρω από αυτά και ουδεμία σχέση δεν έχουν", είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Share |