Καταγγελία Γκιουλέκα εναντίον της ΕΤ3

Για "σκανδαλώδη" τρόπο κάλυψης της προεκλογικής περιόδου στην Θεσσαλονίκη κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Γκιουλέκα και τονίζει πως θα προσφύγει σε κάθε αρμόδιο όργανο.

«Στο σημερινό απογευματινό δελτίο της ΕΤ3 αποσιωπήθηκαν σημαντικές εξελίξεις της προεκλογικής περιόδου. Δεν μεταδόθηκε καμία εικόνα από τις δύο εκδηλώσεις μας που πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι, παρά το γεγονός ότι καλύφθηκαν από συνεργείο του σταθμού. Αντίθετα υπήρξε για αρκετά λεπτά μετάδοση εικόνων του Γιάννη Μπουτάρη και αναλυτική παρουσίαση των όσων είπε σε συνέντευξη τύπου.

Επίσης, όλως τυχαίως, οι σημερινές ανακοινώσει;ς των υποψήφιων δημάρχων Μάκη Στεργίου και Τριαντάφυλλου Μηταφίδη για την στάση που θα κρατήσουν στον δεύτερο γύρο, που έγιναν πριν από το δελτίο της ΕΤ3 μάλλον δεν αποτελούσαν ειδήσεις και δεν παρουσιάστηκαν καθόλου.

Μια τέτοια πρακτική δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή θα προσφύγουμε σε κάθε αρμόδιο όργανο της πολιτείας προκειμένου να διαφυλάξει την σωστή κάλυψη της προεκλογικής εκστρατείας»

Share |