Α. Καραντώνη: Οι δύσκολες ώρες της παρουσιάστριας!

Δύσκολες ώρες περνά η πρώην Star Κύπρος και παρουσιάστρια Άντρη Καραντώνη. Η ξανθιά καλλονή, η οποία παρουσιάζει μαζί με τον Τάσο Θεοδώρου και τον Βαγγέλη Ευαγγέλου την εκπομπή “Για μπανάκι” στo Mega Κύπρου, έχασε πριν από λίγες μέρες τον καλύτερό της φίλο σε τροχαίο.

“Με πήρε η αδελφή του τηλέφωνο στις 6,00 το πρωί. Εκείνη την ώρα κοιμόμουν και πετάχτηκα έντρομη από το κρεβάτι μου. Την άκουγα να κλαίει. Όμως μου είπε ότι πέθανε ο Γιώργος, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Στην αρχή σοκαρίστηκα. Δεν μπορούσα να πιστέψω το κακό που είχε γίνει. Ξέσπασα σε λυγμούς” δήλωσε στην εφημερίδα Espresso η παρουσιάστρια.

“Αμέσως ντύθηκα και πήγα στο σπίτι της οικογένειας του Γιώργου. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φορτισμένη. Για πρώτη φορά στη ζωή μου συνειδητοποίησα ότι η ζωή είναι πολύ μικρή. Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε...”. Ο ξαφνικός θάνατος του καλύτερού της φίλου ήταν και ο λόγος που η Άντρυ δεν εμφανίστηκε για μερικές μέρες στην εκπομπή που παρουσιάζει. “Δεν μπόρεσα να πάω στην εκπομπή για μερικές μέρες. Δεν ήμουν καλά ψυχολογικά”.

Share |