"Καραμπόλα" Μενεγάκη - Ματέο και Λάτσιου!

Κάποια στιγμή θα γινόταν κι αυτή η συνάντηση: Μενεγάκη, Ματέο και Γιάννης Λάτσιος στο ίδιο εστιατόριο με διαφορά μιας ώρας και τις αντιδράσεις τους να αποτελούν σενάριο από σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης!

Το διαβάσαμε στο "Πρώτο Θέμα": Λένε ότι τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία σε αυτή τη ζωή και την Τετάρτη το βράδυ η συγκεκριμένη φράση επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά. Πρωταγωνιστές σε μια συνάντηση που περίμεναν πολλοί ήταν η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Πατζόπουλο και ο πρώην σύζυγός της Γιάννης Λάτσιος, οι οποίοι συνέθεσαν το άτυπο τρίγωνο που συζητήθηκε δεόντως στο γνωστό bar - restaurant της Κηφισιάς "Cash", ένα τρίγωνο, πάντως, που δεν αντάλλαξε όχι κουβέντα, αλλά ούτε καν βλέμματα καθ'όλη τη διάρκεια της παραμονής στο σικ στέκι των βορείων προαστίων.

Ηταν λίγο μετά τις 11 το βράδυ όταν η ξανθιά παρουσιάστρια μαζί με τον σύντροφό της πέρασε την είσοδο του Cash και οδηγήθηκε σε ένα τραπέζι για να απολαύσει ένα χαλαρό, όπως νόμιζε, δείπνο. Λίγα λεπτά μετά αφίχθη και ο αδερφός της Θοδωρής Μισόκαλος και μέχρι τις 12 όλα κυλούσαν ιδανικά για την παρέα, μέχρι τουλάχιστον την άφιξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο τελευταίος, σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα", έφτασε στο μαγαζί λίγο μετά το τέλος της συναυλίας των Bon Jovi στο Ολυμπιακό Στάδιο και οι θαμώνες που τον είδαν στοιχημάτισαν ότι σε λίγο θα έρχονταν και οι δύο κολλητοί του, όπερ και εγένετο.

Ο Γιάννης Λάτσιος και ο Αντώνης Κανάκης μπήκαν και κάθισαν στο τραπέζι όπου ο φίλος του ήδη μιλούσε με κάποιες κοπέλες, περνώντας σε απόσταση πέντε μέτρων από το τραπέζι όπου καθόταν η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο και τον αδερφό της. Αποφεύγοντας να κοιτάξει έστω και τυπικά την πρώην σύζυγό του, που καθόταν πλάτη προς την είσοδο, ο Γιάννης πήγε στο τραπέζι του και κάθισε μαζί με την υπόλοιπη παρέα, ενώ ελάχιστη ώρα αργότερα εμφανίστηκε και ο εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος.

Η "παγωμάρα" που επικράτησε, αλλά και οι σκηνές που ακολούθησαν με τους εμπλεκόμενους να προσπαθούν να αποφύγουν τις κάμερες, αποδεικνύουν ότι ο εγωισμός κερδίζει κατά κράτος τη λογική μερικές φορές, πρακτική με την οποία διαφωνούμε! Ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά στη μέση, τα οποία είναι πάνω από κάθε προσωπική μας σχέση!


"Βραχιόλια": Καλό και φθηνό φαγητό... δίπλα στη θάλασσα!

Share |