Καραμέρος-Χαριτάτος: «Κατά λάθος πετύχαμε...»

Ο Γιωργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζουν στο πρωινό του ΑΝΤ1 με ιδιαίτερη επιτυχία. Για την εκπομπή τους αλλά και την υπόλοιπη τηλεοπτική πραγματικότητα μίλησαν στην εφημερίδα “Το Παρόν”.

Πέρσι κατέλαβαν την πρώτη θέση στις τηλεθεάσεις ενώ φέτος έχουν ξεκινήσει πάρα πολύ καλά: “Κατά λάθος έγινε... Δεν θεωρούμε ότι έχουμε κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία. Απλά το παράδοξο ήταν ότι δύο άνδρες κράτησαν σε αυτή τη ζώνη. Εμείς όμως δεν μένουμε σε αυτό. Πραγματικά η επιτυχία είναι ομαδική δουλειά” απαντά ο Γιώργος Καραμέρος.

Μίλησαν και για την κατάσταση που επικρατεί στην τηλεοπτική σκηνή φέτος. Για την πτώση των κουτσομπολίστικων εκπομπών και την εντυπωσιακή πρεμιέρα της σειράς “Το Νησί”: “Θεωρώ ότι ο κόσμος αν του δώσεις κάτι καλύτερο, αρχίζει και το παίρνει”. Ενώ για την πλειάδα μαγειρικών εκπομπών φέτος: “Η μαγειρική δεν είναι κακό. Κακές είναι οι εκπομπές για την πέψη και την αφόδευση. Εκπομπές που δεν έχουν να δώσουν κάτι” δηλώνει ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος.

Αναφέρθηκαν επίσης και στα δελτία ειδήσεων και την δικιά τους παρουσία σε αυτά: “Αν χρειαστεί θα υπάρξουμε. Προς το παρόν δεν είμαστε χρήσιμοι. Εμείς γουστάρουμε τη Μαρία Χούκλη και το νέο δελτίο του ΑΝΤ1 και το παρακολουθούμε ανελλιπώς”.

Ο Σπύρος Χαριτάτος μίλησε και για τον Λάκη Λαζόπουλο και την σάτιρα που κάνει μέσα από την εκπομπή του: “Ο Λάκης χαλάει την έννοια του κομματόσκυλου. Του κομματο-συντηρητού ασθενούς πολίτη. Ο οποίος έχει μάθει να ζει από υποσχέσεις πολιτικών ή να κρέμεται από αυτούς για να επιβιώσει. Ο Λάκης είναι αντίπαλος σε αυτούς που βολεύονται ή επιθυμούν να βολέψουν”. Ο Γιώργος Καραμέρος λέει για το ίδιο θέμα: “Σκέψου μία τηλεόραση χωρίς τον Λαζόπουλο. Ο Λαζόπουλος είναι κομμάτι της τηλεόρασης με καθαρό βλέμμα και σκέψη”.

Τέλος για τον ανταγωνισμό δήλωσαν: “Η Ελένη είναι λαμπερή. Έχει αντοχές και ξέρει αυτή τη δουλειά. Ο Γιώργος και η Φαίη είναι φιλαράκια μας”.

Share |