Κάντε το γάμο των ονείρων σας συμμετέχοντας για φιλανθρωπικό σκοπό!

Σφραγίστε την ευλογία του μυστηρίου συμμετέχοντας στην φιλανθρωπική προσφορά του ομίλου εθελοντών  κατά του καρκίνου, ΑγκαλιάΖω, και επωφεληθείτε από την super προσφορά γάμου   που σας εξασφαλίζουν τα ινστιτούτα ομορφιάς Lipogen-The Art of Beauty και ο οίκος μόδας Νίκος-Τάκης

Αποκτήστε το νυφικό των ονείρων σας  και το γαμπριάτικο κοστούμι (αγορά και όχι ενοικίαση!) από τον οίκο μόδας Νίκος –Τάκης και αφήστε τις έμπειρες επαγγελματίες αισθητικούς και κομμώτριες του ομίλου Lipogen-The Art of Beauty  να επιμεληθούν το νυφικό σας μακιγιάζ και χτένισμα.
 
Η προσφορά για τους μελλόνυμφους περιλαμβάνει ακόμα καθαρισμούς προσώπου, χαλαρωτικά massage σώματος και spa προσώπου πριν και μετά τον γάμο. Επίσης η νύφη θα έχει την δυνατότητα να απολαύσει τα ευεργετικά αποτελέσματα μιας ισχυρής αντιγηραντικής θεραπείας  λάμψης προσώπου, για να είναι πιο όμορφη από ποτέ, την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της.
 
Και όλα αυτά μόνο με 1120€!!! Όλα τα κέρδη θα διατεθούν στον όμιλο ΑγκαλιάΖω!
 
Δώστε όλη την θετική σας ενέργεια σε αυτούς που την χρειάζονται περισσότερο, και εκμεταλλευτείτε την μοναδική προσφορά ομορφιάς, από τους πιο έμπειρους επαγγελματίες του είδους τους.
 
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2107015392, και ώρες 11:30-20:00, κα Μαργώνη Κωνσταντίνα.
Share |