Κάνουν τις δουλειές στο σπίτι φορώντας μόνο... τα εσώρουχά τους!

Μια πρωτότυπη ιδέα φαίνεται πως είχαν οι ιδιοκτήτες μια τσέχικης εταιρείας που στέλνει οικιακούς βοηθούς σε σπίτι. Ο λόγος για την Crazy Cleaners που έχει θησαυρίσει, στέλνοντας στα σπίτια καθαρίστριες που κάνουν τις οικιακές δουλειές φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους...

“Είστε εργένης και βαριέστε να σκουπίζετε; Παντρεμένος και με πολλές υποχρεώσεις μέσα στο σπίτι; Η λύση έρχεται για εσάς από την εταιρεία Crazy Cleaners, η οποία υπόσχεται ότι με 150 λίρες Αγγλίας την ώρα, μία καλλίγραμμη φοιτήτρια φορώντας μόνον τα απαραίτητα, θα σας καθαρίσει το σπίτι”, αναφέρεται στη διαφήμιση της εταιρείας, που τονίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για υπηρεσία πορνείας, αλλά καθαρά για θέμα καθαριότητας.

Στη συγκεκριμένη εταιρεία εργάζονται ως επί το πλείστον φοιτήτριες που θέλουν ένα έξτρα χαρτζιλίκι. Κάθε φορά που κάποιος πελάτης τις ζητήσει, πηγαίνουν στο σπίτι του ημίγυμνες και το καθαρίζουν.

“Έπρεπε να βρω δουλειά και δεν μπορούσα, οπότε σκέφτηκα για λίγο καιρό να κάνω αυτό. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για την καθαριότητα. Όλοι θέλουν να δουν ένα ωραίο σώμα”, ανέφερε η Katka Kopecka, μια 21χρονη φοιτήτρια, η οποία σπουδάζει οικονομικά και εργάζεται για την εταιρεία. Η ίδια ανέφερε επίσης ότι πολύ συχνά οι άνθρωποι που ζητούν τις υπηρεσίες μας είναι πολυάσχολοι επιχειρηματίες που θέλουν να χαλαρώσουν.
 

tlife.gr

Share |