Α. Κανάκης: «Τέλος το "Ράδιο Αρβύλα" για μένα» - Δείτε το λόγο της αποχώρησής του...

Ο Αντώνης Κανάκης αποφάσισε να εγκαταλείψει τους «Ράδιο Αρβύλα» για έναν πολύ σοβαρό λόγο τον οποίο και εξομολογήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή. O παρουσιαστής του "Ράδιο Αρβύλα" αποφάσισε να σκηνοθετήσει μια ταινία της οποίας έχει ήδη γράψει το σενάριο. Είναι κάτι που ονειρεύεται εδώ και καιρό και αποφάσισε πως ήρθε το... πλήρωμα του χρόνου για να το κάνει.

Δες... εμπειρίες καταναλωτών που ήπιαν κολλαγόνο και όχι μόνο λάμπουν, "πετάνε" στην καθημερινότητά τους, αλλά δεν πονάνε και πουθενά πια! (Κλικ ΕΔΩ)

«Θέλω να σκηνοθετήσω μια ταινία. Το θέλω περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, περισσότερο και από το Ράδιο Αρβύλα. Την εκπομπή την αγαπάω αλλά θα την άφηνα για να κάνω μια ταινία. Δε θα την άφηνα για πάντα αλλά η ταινία είναι κάτι που θέλω να κάνω στο άμεσο μέλλον. Έχω γράψει ένα σενάριο, είναι ένα παράξενο ανθρώπινο σενάριο. Ίσως αρχίσω την ταινία του χρόνου. Στον κύριο Λάτσιο θα υποσχεθούμε Ράδιο Αρβύλα και μετά θάνατον προκειμένου να πάρουμε ένα χρόνο άδεια για να κάνουμε την ταινία». Αυτό δήλωσε ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή Movies & Stars του Γιώργου Σατσίδη στο MTV Greece.

Το παιδί σου δεν αξίζει να πίνει νερό από φίλτρο "Olympus" που διασφαλίζει 100% την υγεία του; Αγόρασέ το τώρα... πολύ φτηνά! (ΔΕΣ ΕΔΩ)

Για το ντοκιμαντέρ που γύρισε και αφορούσε στην Αφρική δήλωσε:«Βγήκαν πέντε ανόητοι και είπαν πέντε βλακείες... Γράφτηκαν τόσα καλά γι' αυτό που έγινε και για το αποτέλεσμα που είχε το ντοκιμαντέρ και τη βοήθεια που δώσαμε όλοι οι Ελληνες σε αυτά τα παιδιά και το άρρωστο σύστημα επικεντρώνεται για μια ακόμα φορά στα αρνητικά σχόλια . Στην Αφρική θα ξαναπάω μετά το καλοκαίρι στο μέρος που πήγα. Νιώθω την ανάγκη να ξαναβρεθώ εκεί».

Share |