Κανάκης και Θέμος δίνουν... "ψωμάκι" κάθε Δευτέρα βράδυ!

Δευτέρα χτες και όπως κάθε τέτοιο βράδυ τα μηχανάκια της AGB χτυπάνε "κόκκινο", με την prime time ζώνη του ΑΝΤ1. Αντώνης Κανάκης και Θέμος Αναστασιάδης δίνουν ρεσιτάλ με τα σχόλια και τα βίντεάκια τους. 

Για χτες λοιπόν οι "Ράδιο Αρβύλα" - οι οποίοι σχολίασαν κάθε κίνηση και φράση του Γκλέτσου - έκαναν μέσο όρο 32,3% στο γενικό σύνολο. Την σκυτάλη πήρε ο Θέμος Αναστασιάδης με το "ΟΛΑ 11" το οποίο κράτησε τα υψηλά ποσοστά του Κανάκη και της παρέας του, σημειώνοντας 24,5%.

Οι δύο σατιρικές εκπομπές του καναλιού του Αμαρουσίου δεν σημειώνουν μόνο καλά νούμερα, αλλά δίνουν και... "ψωμάκι" στις υπόλοιπες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Για παράδειγμα σήμερα πρωί πρωί  ο Λιάγκας και η Σκορδά στο "Πρωινό mou" έπαιζαν τα χιουμοριστικά βιντεάκια του Θέμου, ενώ οι Καραμεροχαριτάτοι απέναντι έδειχναν τα σχόλια του Κανάκη σχετικά με τον Απόστολο Γκλέτσο και όχι μόνο.

Η αναπαραγωγή συνεχίζεται και κατά την διάρκεια της ημέρας, με τα μεσημεριανά να παίζουν τα έτοιμα βίντεο των χθεσινοβραδινών εκπομπών.  

Share |