Το καλύτερο «γαμοπίλαφο» στον...Πατούχα!

Η ταβέρνα του Μανόλη είναι στην Καλλιθέα (Νικολάου Ζερβού 95) έχει γίνει το στέκι Κρητικών και όχι μόνο, από ολόκληρη την Αττική! Από που να αρχίσει κανείς, από τη ρακή που σου φέρνει στην αρχή, πάντα με τάκο και κεφαλογραβιέρα; Από την ομελέτα με ανθότυρο που σε κάνει να παραμιλάς; Το οφτό του με πατάτες στο φούρνο άλλο πράγμα!

Το κοκκινιστό κατσικάκι και μοσχαράκι του δεν… «παίζονται». Άσε οι χοχλιοί οι μπουμπουριστοί: Και να μην έχεις ξαναφάει ποτέ, τους «ερωτεύεσαι» με την πρώτη μπουκιά! Ειδικά αν έχεις και το Μανόλη στο τραπέζι σου να σου λέει μαντινάδες!

Στο μαγαζί δουλεύει όλη η οικογένεια Πατούχα και αυτό το κλίμα το εισπράττει ο πελάτης, νιώθει σαν στο σπίτι του. Οι 2 κόρες και η γυναίκα του φτιάχνουν, όπως γράφει και ο τίτλος, το…. καλύτερο γαμοπίλαφο της Αθήνας. Τα δε γλυκά της Γεωργίας στο τέλος σου ανοίγουν ξανά την όρεξη και σε κάνουν να ζητάς… 2ο γύρο!

Παιδιά, πίσω από την πυροσβεστική στη Θησέως είναι ο Μανόλης κι αν θέλετε να φάτε πραγματικά καλά, να σκάσετε δηλαδή από το φαγητό, μην το σκέφτεστε καθόλου. Βουρ…. Για τον Πατούχα! Θα τον λατρέψετε!

Πατούχας, Ν.Ζερβού 95, Καλλιθέα

Τηλέφωνο: 2109402249

Share |