Καλομοίρα: Το συγκινητικό μήνυμα για τη βάφτιση της κόρης της!

Η Καλομοίρα Σαράντη και ο Γιώργος Μπούσαλης βάφτισαν την κόρη τους! Νονοί ήταν η εγκυμονούσα Μαριέττα Χρουσαλά και ο Δημήτρης Γιαννέτος που της έδωσαν το όνομα Αναστασία-Καλομοίρα!

Η τραγουδίστρια πόσταρε μία φωτογραφία στο Instagram, που απεικονίζει την ίδια να κρατά στην αγκαλιά της την μικρούλα της και δίπλα της είναι ο σύζυγός της. Η τραγουδίστρια σχολίασε:

«Η βάπτιση της μικρής μας Αναστασίας – Καλομοίρα, ήταν μία πραγματικά ιδιαίτερη στιγμή για εμάς, γεμάτη από αγάπη, ευτυχία, χαμόγελα. Της ευχόμαστε όλα τα καλά, να είναι πάντα υγιής, χαρούμενη, δυνατή. Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα της, να την αγαπάμε κάθε μέρα και περισσότερο. Ευχαριστούμε την οικογένεια μας και όλους μας τους φίλους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και μοιράστηκαν μαζί μας μία τόσο σημαντική στιγμή. Ένα μεγάλο και ξεχωριστό ευχαριστώ στους κουμπάρους και νονούς giannetos mariettachrousala leonpat7 , η μπέμπα μας είναι πραγματικά ευλογημένη που ξεκινάει το ταξίδι της με τόσο πολύτιμους ανθρώπους στο πλευρό της... Ευχαριστούμε τους αγαπημένους μου... Να είστε πάντα και όλοι καλά, καλό καλοκαίρι!».

Πηγή: gossip-tv.gr

Share |