Καλοκαίρι στο... "Καστελόριζο"! (Φωτογραφίες)

Ο Όμιλος Καστελόριζο, μια επιχειρηματική μονάδα πρότυπης λειτουργίας, με ιστορία 31 ετών στον κλάδο της εστίασης, επιθυμεί να συντελέσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο στην επιτυχία  των εταιρικών σας γευμάτων, στον τομέα μιας ολοκληρωμένης εταιρικής εκδήλωσης, δείπνου ακόμη και γεύματος, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις και προσφέροντας ειδική έκπτωση για την εταιρεία σας.

Ο Όμιλος Καστελόριζο, περιλαμβάνει μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας, γνωστά τόσο για την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών τους όσο και για το διακριτικά επιτηδευμένο service.

Το ιστορικό Καστελόριζο, της Καλλιθέας το οποίο αποτέλεσε την απαρχή της δυναστείας εγκαινιάστηκε το 1981 και αποτελεί το πρώτο εστιατόριο του ομίλου. Τα τελευταία 31 χρόνια «διδάσκει» στο κοινό του το καλό ψάρι και μετά τη ριζική ανακαίνισή του το 2012 έχει μετονομαστεί σε ΡΑΚΙ ΜΕΖΕ και αποτελεί ήδη αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις της ψαροφαγίας περιλαμβάνοντας ποικίλες θαλασσινές γεύσεις σε πολύ προσιτές τιμές, σε ένα περιβάλλον ανθρώπινο κ εξαιρετικά φιλικό.

Το 1986 ο κ. Αντώνης Σταύρου  με τη στήριξη της ομώνυμης οικογενείας κάνει το μεγάλο βήμα και επιχειρεί να λειτουργήσει το δεύτερο Καστελόριζο, στην περιοχή της Κηφισιάς, το πρώτο εστιατόριο με ψάρι στα Βόρεια Προάστια το οποίο έγραψε κι αυτό τη δική του ιστορία αφού κέρδισε τις καρδιές των πιο επώνυμων προσωπικοτήτων και συνεχίζει πιστά την ίδια παράδοση με αμείωτο κέφι. Ένας χώρος με επιτηδευμένη λιτή πολυτέλεια, ένα ζεστό νοσταλγικό περιβάλλον για όλα τα γούστα, έτοιμο να ικανοποιήσει ακόμη κ τις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Σειρά έχει το Καστελόριζο, της Βάρκιζας όπου το 1994 ανοίγει τις πόρτες του για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους των Νοτίων Προαστίων. Μια ανάσα πριν την παραλία της Βάρκιζας εκεί όπου το απέραντο γαλάζιο του ουρανού συναντά αυτό της θάλασσας, κ οι μυρωδιές από τα ολόφρεσκα ψάρια του Αιγαίου που σερβίρονται καθημερινά παντρεύονται αρμονικά με την ευχαρίστηση κ την ικανοποίηση όσων τις γεύονται.

Ακολουθούν οι Ορίζοντες στο λόφο Λυκαβηττού το 2002 που συνδυάζουν το εξαιρετικά ποιοτικό φαγητό με την καλύτερη θέα της πόλης. Σε ένα περιβάλλον όπου το ανατρεπτικά πολυτελές είναι η βάση, η μοναδική αίσθηση του Gourmet σε καθηλώνει και η θέα σου κόβει την ανάσα οι αισθήσεις είναι μοναδικές, οι εικόνες μαγευτικές, οι μυρωδιές μοναδικές και οι γεύσεις ευχάριστα αναπάντεχες. Μια εμπειρία που αξίζει να ζήσει ο καθένας μας.

Το 2010, πάντα από τον Όμιλο Καστελόριζο, εγκαινιάζεται το Όμικρον στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας σε ένα εντυπωσιακό χώρο με υπέροχο κήπο και μοναδικές νέες ελληνικές γεύσεις. Αμέσως το αγκάλιασαν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής και κατάφερε να κερδίσει ακόμη και αυτούς με τα πιο ιδιαίτερα γούστα. Απόδειξη αυτών, το ότι μέσα σε δυο μόλις χρόνια κατάφερε να γίνει το πιο δημοφιλές στέκι των επώνυμων της showbiz από όλους τους χώρους.

Έπειτα από την πολύχρονη εμπειρία του και παρουσία του στο χώρο της εστίασης, στα άμεσα σχέδια του Ομίλου Καστελόριζο, ήταν η λειτουργία ενός νέου καταστήματος, που αυτή τη φορά θα απευθύνεται στους κρεατολάγνους και οι τιμές του θα ακολουθούσαν το κλίμα της εποχής. Στα τέλη του 2011 λειτούργησε το νέο μέλος του ομίλου με το όνομα Κ.GRILL, στην περιοχή της Καλλιθέας.

Share |