Καλοκαίρι στα MaxPerry!

Το Καλοκαίρι η ξεγνοιασιά δεν είναι μια απλή απόφαση, είναι η μοναδική σου επιλογή.

Στα Max Perry θα βρεις όλες τις γεύσεις του αγαπημένου σου γλυκίσματος, του παγωτού, που θα σου φέρουν ανάμνηση παιδικότητας, θα ομορφύνουν την παρέα, θα ξεκουράσουν τον ουρανίσκο από την αλμύρα, θα γλυκάνουν κάθε απολαυστική βόλτα.

Διάλεξε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από λαχταριστά παγωτίνια, δροσερές τούρτες και  ευφάνταστους κορμούς παγωτού, κυπελάκια παγωτού γεμάτα προσεγμένες και πρωτότυπες γεύσεις παγωτού.

Σε όποιο κατάστημα Max Perry κι αν βρεθείς, κάνε την απόλαυση μαγική συνήθεια, καλοκαιρινής ανεμελιάς.

Τα πυραυλάκια Max Perry  γεμίζουν το καλοκαίρι σου δροσιά και χρώμα. Σε κάθε γεύση σοκολάτας πάνω σε τραγανό χωνάκι με γέμιση απολαυστικού παγωτού.

 Οι τούρτες παγωτό Max Perry θα γίνουν η αγαπημένη συνήθεια της παρέας. Σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων και σχεδίων, με ολόφρεσκα φρούτα και παγωτό παρφέ. 

Τα παγωτίνια Max Perry θυμίζουν ξέγνοιαστες διακοπές και θα τα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Ενα δροσερό κέρασμα αγαπημένου παγωτού που δε μπορεί να αρνηθεί κανείς. 

Και η ποικιλία γεύσεων παγωτού Max Perry θα σου πάρει τα μυαλά. Τι να πρωτοδιαλέξεις για το χωνάκι ή το κυπελάκι σου. Κλείσε τα μάτια και κάνε την επιλογή. 

Γιατί στα Max Perry ξέρουμε ότι θα λατρέψεις το παγωτό μας και με κλειστά τα μάτια.

Καλό μας καλοκαίρι!

Share |