Κ. Ζαρίφη: Ποια παρουσιάστρια την αποκάλεσε... "σέξι γκόμενα"; (φωτογραφίες)

Μετά τη σέξι φωτογράφισή της με εσώρουχα, η Κατερίνα Ζαρίφη δέχτηκε καταιγισμό μηνυμάτων στο twitter, όπου - μεταξύ άλλων - γνωστή παρουσιάστρια την αποκάλεσε "σέξι γκόμενα" και τραγουδίστρια της είπε ότι θα τη βάλει κορνίζα στο σαλόνι της!

Με αφορμή την φωτογράφηση της Adele για την Vogue, η Κατερίνα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό "Life&Style" και περνά το μήνυμά της σε όλες τις γυναίκες. «Το "αρρωστημένα αδύνατο" δεν είναι σέξι, όπως βέβαια, ούτε το "αρρωστημένα χοντρό". Όπως και να το κάνεις η καμπύλη είναι πάντα πιο θηλυκή», δήλωσε στο περιοδικό.

Στην ερώτηση αν εκείνη έχει αδικήσει κάποιον για την εξωτερική του εμφάνιση, απάντησε: «Το έχω κάνει. Έχω δει ρατσιστικά την γυναίκα που είναι γυμνασμένη, με ξανθό μαλλί. Όταν τις έβλεπα σκεφτόμουν πως ήταν "χαζούλες". Και όταν τις γνώριζα έλεγα πως δεν ισχύει. Είναι πολύ εύκολο για μια γυναίκα που δεν έχει την τέλεια περιφέρεια να κριτικάρει την απέναντι και να λέει ότι είναι "χαζή". Σαφώς είναι πολύ εύκολο για κάποια όμορφη να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. Η διατήρηση, όμως έρχεται μόνο με το IQ σου!».

Δείτε τώρα όλα τα σχόλια των διασήμων για την παραπάνω φωτογράφιση της Κατερίνας:

 

Share |