Κ. Σόμμερ: «Φυσικά και έχω φάει... χυλόπιτα»

Ο Κώστας Σόμμερ είναι εδώ και αρκετά χρόνια ο κατεξοχήν ζεν πρεμιέ της ελληνικής τηλεόρασης. Μετά από την προσπάθεια που έκανε στο Λος Άντζελες επέστρεψε και αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο καθημερινό σίριαλ "Είναι στιγμές".

Ο ηθοποιός μίλησε στο «Λοιπόν» και αποκάλυψε ότι εκείνος όπως σχεδόν όλοι «έχει φάει χυλόπιτα!» ενώ απάντησε και στο ερώτημα αν ζηλεύει. «Ζηλεύω αλλά προσπαθώ να το ελέγξω. Δεν έχω πρόβλημα να βγει το βράδυ, να γυρίσει. Πήγαινε όπου θέλεις, αλλά αν κάνεις κάτι και το μάθω δεν ασχολούμαι περαιτέρω. Επειδή έχουμε ένα κύκλωμα αρκετά μεγάλο, θα δυσκολευτεί να μην το μάθω.».

Ο Κώστας Σόμμερ ξεκαθάρισε και τη σχέση που έχει με τη Ζενίλντα. «Με τη Ζενίλντα έχουμε χωρίσει καιρό τώρα. Βρισκόμαστε που και που, εντάξει...Δεν είχαμε να χωρίσουμε κανένα οικόπεδο» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το εάν θέλει να κάνει οικογένεια, ο ηθοποιός δίνει τη δική του απάντηση. «Μου αρέσουν η οικογένεια και τα παιδιά. Τρελαίνομαι, πεθαίνω για τα παιδιά. Μου αρέσει η έννοια της οικογένειας και όχι να κάνω ένα παιδάκι για να το κάνω. Να το δω ξαφνικά 15 χρονών. Θεωρώ ότι πρέπει να το κάνω σε μια φάση της ζωής μου που να μπορώ να το ζήσω και να έχω μια σταθερότητα».

Share |