Κ. Σκορδάλης: Πως ένιωσε όταν είδε φωτογραφίες της πρώην συζύγου του, Νίνας Λοτσάρη, με το νέο της σύντροφο;

Την αγάπη του για την πρώην σύζυγό του Νίνα Λοτσάρη παραδέχτηκε σε συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης. Παρότι οι δυο τους εδώ και μήνες έχουν χωρίσει, συνεχίζουν να διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις, για χάρη των παιδιών τους, ενώ δεν έχουν διαψεύσει ποτέ το γεγονός ότι εξακολουθούν να αγαπούν ο ένας τον άλλο. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ ο επιχειρηματίας δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι φυσικά και αγαπώ τη μητέρα των παιδιών μου. Με τη Νίνα στις βασικές αξίες είμαστε σύμφωνοι, γι' αυτό και δημιουργήσαμε μια οικογένεια μαζί και αποφασίσαμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας».

Και, για όσους δεν κατάλαβαν, επιμένει: «Η Νίνα είναι η μητέρα των παιδιών μου. Έχει μια πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και στην ψυχή μου, γι' αυτό και θα την αγαπώ πολύ πάντα. Μέχρι εκεί!».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν σοκαρίστηκε, όταν δημοσιεύτηκαν οι παπαράτσι φωτογραφίες της Νίνας Λοτσάρη με το σύντροφό της, ο Κωσταντίνος Σκορδάλης δήλωσε: «Σοκαριστικό είναι έτσι κι αλλιώς οτιδήποτε αφορά την προσωπική σου ζωή και βγαίνει στα περίπτερα. Δεν θέλω να απαντήσω για το συγκεκριμένο γεγονός. Αυτό που μπορώ να σας πω, είναι ότι εγώ και η Νίνα αυτή τη στιγμή είμαστε σε διάσταση και οι λόγοι είναι προφανείς…Προσωπικά προτιμώ πια να καταναλώνω την ενέργεια μου σε όμορφα πράγματα και όχι να διαψεύδω ή να επιβεβαιώνω καταστάσεις».

Share |