Κ. Μουτσάτσου: «Τώρα μπορώ να κάνω και παιδιά!»


Για τα επαγγελματικά της βήματα σε Τουρκία και Λος Άντζελες, την αγάπη της για την Αίγινα και τη συμμετοχή της στη διεθνή τουριστική εκστρατεία του νησιού, τον σύντροφό της και τη μητρότητα μίλησε η Κατερίνα Μουτσάτου.

Μιλώντας στο περιοδικό “Glam” για τη συμμετοχή της στη διεθνή τουριστική εκστρατεία της Αίγινας, η Κατερίνα δήλωσε: «Κατάγομαι από την Αίγινα. Οι αναμνήσεις μου από τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, το καλοκαίρι “μυρίζουν” Αίγινα κι ας μεγάλωσα στην Αθήνα... Όταν αποφασίστηκε να ξεκινήσει η εκστρατεία, ο μπαμπάς μου, που τότε ήταν αντιδήμαρχος, σκέφτηκε να είμαι εγώ το κεντρικό πρόσωπο».

Όσον αφορά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο Λος Άντζελες, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε: «Αυτό που με παίδεψε περισσότερο στο L.A. ήταν οι φιλίες... Δέχτηκα μεγάλα πλήγματα που τώρα τα ξεπερνάω. Ήταν η πρώτη φορά που εμπιστεύθηκα ανθρώπους και με πρόδωσαν. Στην αρχή φαίνονταν θερμοί και καλοί, αλλά στην πορεία συνειδητοποίησα ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται... Βρίσκεσαι σε καταστάσεις στις οποίες κάποιοι ή θα σε φάνε ή θα τους φας! Ευτυχώς δεν με έχουν φάει ακόμη. Είμαι ζωντανή!».

Για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα;  «Αν με ρωτούσες πριν από ένα χρόνο θα σου απαντούσα αμέσως όχι. Μόλις έκανα όμως την πρώτη μου ταινία μικρού μήκους, είπα: “Τώρα μπορώ να κάνω και παιδιά!” Αυτό είναι δικό μου μέτρο», εξήγησε.

Παραπάνω εικόνες
Share |