Έλληνας γιατρός στους 300 καλεσμένους του State Department!

Ο Πενς μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, υποδέχτηκαν τον Έλληνα πρωθυπουργό στην δεξίωση που παρέθεσαν προς τιμήν του, στην αίθουσα "Μπέντζαμιν Φράνκλιν".

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και ο ΥΠ.ΕΞ, μίλησαν με πολύ κολακευτικά σχόλια για τον κ. Μητσοτάκη, παρουσία 300 περίπου προσκεκλημένων, με τον πρωθυπουργό να τονίζει πως είναι "πολύ περήφανος που ηγούμαι της Ελλάδας σε αυτή την ιστορική στιγμή για τις σχέσεις μας που θα γίνονται ολοένα και πιο ισχυρές".

Μέσα στους... 300 προσκεκλημένους της εκδήλωσης ήταν και ένας έλληνας γιατρός, ο Αντιπρόεδρος του Παγκόσμιου ιν Ινστιτούτου Ελλήνων Γιατρών κ. Κωνσταντίνος Πάντος, ο οποίος μαζί με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη έχουν δώσει μεγάλη "μάχη", σε κάθε γωνιά του πλανήτη, για να αποκτήσει μεγάλο μερίδιο στο... κεφάλαιο του Ιατρικού Τουρισμού η χώρα μας.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ο πρωθυπουργός άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον τον κ. Πάντο και -προφανώς- του είπε πως... τον στηρίζει στο μεγάλο αυτό "εθνικό στόχο"!

Δείτε φωτογραφίες από τη "θερμή" συνάντηση του κ Μητσοτάκη με τον γιατρό...

Ο Κωνσταντίνος Πάντος με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Κωνσταντίνος Πάντος με τον Μάικ Πομπέο.

Ο Κωνσταντίνος Πάντος με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος  Μητσοτάκης με τον κ. Πάντο και τη σύζυγό του Ευαγγελία Σφακιανούδη-Πάντου

Ο κ. Πάντος με τη σύζυγό του Ευαγγελία Σφακιανούδη. Το ζευγάρι έδωσε το “παρόν” στο δείπνο που Έλαβε χώρα στο State Department

 

Share |