Κ. Λέχου: «Θα κουβαλάω για πάντα μέσα μου την Ελένη»

Απόψε είναι η τελευταία της εμφάνιση στο «Νησί»…Τι έχει να πει αλήθεια η Κατερίνα Λέχου για την εμπειρία που αποκόμισε συμμετέχοντας στη μεγαλύτερη επιτυχία των τελευταίων χρόνων; "Ήταν ένα δύσκολο και απαιτητικό…στοίχημα που με γέμισε με ευθύνη και χαρά. Τα γυρίσματά μας ήταν δύσκολα και απαιτητικά, οι συνθήκες ήταν μερικές φορές πάρα πολύ δύσκολες, μα υπήρχε εξαιρετικό κλίμα και μετριαζόταν το κρύο και η κούραση.

Ήταν μια ακριβή εμπειρία για μένα και απόλαυσα την συνεργασία με την Μιρέλλα την Παπαοικονόμου, το Θοδωρή Παπαδουλάκη που μας σκηνοθέτησε με μεγάλη έμπνευση,την συνεργασία με τόσο καλούς ηθοποιούς- με πρώτο και κύριο φυσικά τον…άντρα μου, Στέλιο Μάινα", δήλωσε στο περιοδικό “TV Zapping”.

Και τελειώνει : "Χάρηκα πολύ που η σειρά-πρόταση αγκαλιάστηκε με τόσο μεγάλη θέρμη, γεγονός που αποδεικνύει ότι το κοινό της τηλεόρασης διψάει για καλές δουλειές και γυρνά την πλάτη του στα…σκουπίδια. Θα κρατήσω γλυκά μέσα μου όλη αυτήν την εμπειρία που με πλούτισε αληθινά όπως θα κουβαλάω για πάντα μέσα μου την Ελένη που λάτρεψα…"
protothema

Share |