Κ. Καραβάτου; "Γιατί δεν έπαιξα το διαζύγιο της Μενεγάκη..."

Στο «Παρόν» μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου για το τι θα δούμε τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή «Κους-Κους», για το πώς έχει αλλάξει το τοπίο στις μεσημεριανές εκπομπές, ενώ εξήγησε γιατί δεν «έπαιξε» το διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιου.

Για τις μεσημεριανές εκπομπές: «Δείγματα πτώσης των μεσημεριανών εκπομπών είχαμε και τα περασμένα χρόνια. Το κοινό φαίνεται πως κουράστηκε με τη συγκεκριμένη θεματολογία δεδομένου πως η σόουμπιζ στην Ελλάδα δεν είναι μεγάλη. Γι' αυτό φέτος και εμείς θα κάνουμε infotainment. Όταν μιλάω όμως για ενημέρωση, δεν εννοώ οικονομικές ή πολιτικές ειδήσεις, αλλά θα δίνουμε τον παλμό της επικαιρότητας καλύπτοντας και το δικαστικό και το αστυνομικό και το ελεύθερο ρεπορτάζ. Οι εποχές έχουν αλλάξει και οι μεσημεριανές εκπομπές πρέπει να μπουν στο ρυθμό τους, αν θέλουν να επιβιώσουν».

Για το διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιου: «Ξέρω πως το διαζύγιο αυτό ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση για πολύ κόσμο και ότι μπορεί να μου κόστισε και σε ποσοστά τηλεθέασης η μη προβολή του. Η Ελένη είναι ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της μικρής οθόνης και ο κόσμος την αγαπάει και λατρεύει να μαθαίνει τα νέα της. Αλλά εγώ με την Ελένη είμαστε σε διπλανά πλατό. Έχουμε μοιραστεί πράγματα. Ο σύζυγός της, ο Γιάννης Λάτσιος, ήταν ο άνθρωπος που με κατέβασε στην Αθήνα για να κάνω εκπομπή. Αυτά δεν ξεχνιούνται εύκολα, ούτε παραγράφονται για δυο μονάδες τηλεθέασης».

Share |