Κ. Καραβάτου: Δείτε την κοιλίτσα της λίγες μέρες πριν γεννήσει!

Η πάντα αυθόρμητη παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου τις τελευταίες ημέρες αυτοσαρκάζεται συνεχώς και γελάει με τον εαυτό της, καθώς οι κινήσεις της καθημερινότητας δεν της "βγαίνουν" πλέον με την ίδια ευκολία. Ελαφρώς παιδεύεται και νιώθει ότι πουθενά μέσα στο όμορφο σπίτι τους δεν μπορεί πλέον να βρει την ιδανική γωνιά.

Ο σύζυγός της, Κρατερός Κατσούλης, κάτι παραπάνω από στοργικός και περιποιητικός, εφευρίσκει συνεχώς νέες πατέντες για να ευχαριστήσει την Κατερίνα, επιστρατεύοντας καναπέδες, μαξιλάρες, πολυθρόνες και τραπεζάκια. Μοιάζουν τόσο αγαπημένοι και τόσο ανυπόμονοι και οι δύο, καθώς αγωνιούν να αντικρίσουν το προσωπάκι της κόρης τους!

Διανύοντας ήδη τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνη της, η παρουσιάστρια έχει πάρει ως τελευταίες ημερομηνίες γέννησης το τριήμερο 20-22 Σεπτεμβρίου. Πάντως, έχει καταφέρει να ελέγξει το βάρος της και έτσι, σε φυσιολογικό πλαίσιο, έχει πάρει περίπου 10 κιλά. Ο φωτογραφικός φακός του "HELLO!", απαθανάτισε την Κατερίνα καθώς επέστρεφε από το γυναικολόγο της, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι το έμβρυο χαίρει άκρας υγείας και ότι όλα θα πάνε καλά.

Share |