Κ. Φραγκολιάς: «Νιώθω πάντα αγάπη και σεβασμό για τη Βίσση!»

Ο Κώστας Φραγκολιάς φωτογραφίζεται για το περιοδικό ''Down Town'' και σε συνέντευξή του μιλά για την Άννα Βίσση, τον γάμο, την κοπέλα του, το "Dancing On Ice", ενώ δηλώνει ότι είναι απόλυτα μονογαμικός. Αν μπορούσε να αλλάξει κάτι από όλα όσα έχει ζήσει, αυτό θα ήταν: «Ο θάνατος του πατέρα μου. Είναι και η μοναδική απορία που έχω μέσα μου. Πώς θα εξελισσόταν η ζωή μου αν ήταν στη ζωή».

Ο Κώστας Φραγκολιάς αποκαλύπτει τη σχέση του με την Άννα Βίσση: «'Είμαστε κάτι ανάμεσα σε δυο παλιούς γνωστούς και φιλαράκια. Μιλάμε δυο τρεις φορές το χρόνο. Αλλά πάντα με αγάπη και σεβασμό».

Τα τελευταία χρόνια έχει σχέση με την Μαρκέλλα, μια κοπέλα εκτός showbiz.: «Ναι, είναι μια σχέση σοβαρή. Έχουμε τα πάνω μας, έχουμε και τα κάτω μας. Υπάρχει ελπίδα. (γέλια) Είναι ο άνθρωπός μου, έχω ζήσει ακραίες καταστάσεις και άσχημες, αλλά και υπέροχες. Είμαστε πολύ κοντά στον τρόπο σκέψης. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος -αρκεί να το πιστέψει και η ίδια- και τη χρειάζομαι στη ζωή μου. Και αυτό να το πιστέψει».

Όσο για το "Dancing on ice"; Εξηγεί τους λόγους που δέχτηκε την πρόταση: «'Το ότι ακριβώς δεν είχα καμία σχέση με το πατινάζ και από την άλλη το ότι δημιουργώ κάποιες σχέσεις με ένα κανάλι και τους ανθρώπους του, με τους οποίους δεν είχα ποτέ σχέσεις... Το είδα καθαρά σαν πρόκληση. Ξεκινάω από το μηδέν και θα ήθελα πραγματικά να δω τι εξέλιξη μπορώ να έχω. Εκτός αυτού, δεν είχα και κάποια άλλη πρόταση για δουλειά»

Share |