Ιωνικές Γιορτές: Οι... βάτραχοι του Λάκη "μάγεψαν" τη Νέα Σμύρνη!

Ο Λάκης Λαζόπουλος πήγε... πλατεία και εντυπωσίασε! Οι "βάτραχοι" του Αριστοφάνη "κατέβηκαν" και στη Νέα Σμύρνη στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του δήμου, που πραγματοποιούνται και φέτος με μεγάλη επιτυχία!

Από τις "Ιωνικές Γιορτές" θα περάσουν όλες οι "μεγάλες" παραστάσεις και φέτος, γεγονός που πρέπει να "πιστωθεί" στην "ψυχή" του φεστιβάλ, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο πολιτισμού και αθλητισμού του δήμου Νέας Σμύρνης κ Βαγγέλη Χατζατουριάν (φωτο).

Δείτε φωτογραφίες από την παράσταση που έλαβε χώρα στο πανέμορφο άλσος της Νέας Σμύρνης, αλλά και το πρόγραμμα όλης της εβδομάδας:

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Κώστας Φιλίππογλου
Μετάφραση: Γιώργος Μπλάνας
Σκηνικά/κοστούμια: Τέλης Καρανάνος, Αλεξάνδρα Σιάφκου
Κίνηση: Σοφία Πάσχου
Μουσική: Νίκος Γαλενιανός
Παίζουν: Λάκης Λαζόπουλος, Σοφία Φιλιππίδου, Δημήτρης Πιατάς, Αντώνης Καφετζόπουλος
Μαζί τους οι: Άννα Καλαϊτζίδου, Γιάννης Στεφόπουλος, Γιώργος Συμεωνίδης, Εριφύλη Στεφανίδου, Τάσος Δημητρόπουλος, Γιάννης Γιαννούλης, Δημήτρης Δρόσος, Ειρήνη Μπούνταλη, Φοίβος Συμεωνίδης, Χρήστος Κοντογεώργης, Αλ. Χρυσανθόπουλο

Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία και αυτή την εβδομάδα οι Ιωνικές Γιορτές που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο κ. Βαγγέλη Χατζατουριάν, ο οποίος έχει κάνει και φέτος εξαιρετική δουλειά.

Το μεγαλύτερο ραντεβού πολιτισμού στην Αθήνα δίνει και φέτος ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, με ένα από τα πιο πλούσια προγράμματα στην ιστορία του θεσμού.

Στο φετινό πρόγραμμα έχουν ενταχθεί σημαντικές παραστάσεις από οργανισμούς αδιαμφισβήτητης αξίας, όπως το Ελληνικό Φεστιβάλ, τα ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, Ιωαννίνων και Κρήτης και το Θέατρο του Νέου Κόσμου, τραγωδίες που παρουσιάστηκαν στην Επίδαυρο, συναυλίες με σπουδαίους καλλιτέχνες του ελληνικού τραγουδιού, όπως η Δήμητρα Γαλάνη και ο Βασίλης Λέκκας, κινηματογραφικές προβολές, παιδικό θέατρο, αλλά και αφιέρωματα σε καλλιτέχνες που άφησαν το στίγμα τους στον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο, όπως ο μεγάλος μας συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος, ο σπουδαίος ερμηνευτής Κώστας Χατζής και ο αξέχαστος Λουκιανός Κηλαηδόνης.

Περισσότερες πληροφορίες στο link: www.culturens.org και στα τηλέφωνα: 6977 838626, 2132025922 & 924 email: [email protected]

Share |