Ι.Μαρινάκης: «Με όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, σκέφτομαι σοβαρά το πώς θα γίνω πατέρας»

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Ιωσήφ Μαρινάκης, αναλαμβάνει φέτος και χρέη παρουσιαστή στην εκπομπή του Star "Νηστικοί Πράκτορες". Επιπλέον, ο Ιωσήφ συμμετέχει στο θεατρικό έργο ''Θα σε κάνω βασίλισσα'' και πρόσφατα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή ''Μίλα''.

Για τα όνειρά του ο παρουσιαστής και ηθοποιός είπε: «Νομίζω ότι ζούμε σε μια εποχή που δεν σου επιτρέπει να κάνεις όνειρα. Το μόνο που θέλω είναι να γυρνάω στο σπίτι μου, να έχω τη σύντροφό μου, τους φίλους μου, να χαμογελάω, να έχω την υγεία μου. Απλά πράγματα, που όμως είναι δύσκολα. Δεν θέλω να νιώθω μιζέρια».

Όσον αφορά την οικογένεια, το παιδί και το... μονόπετρο ο Ιωσήφ ανέφερε: «Θεωρώ πως το μονόπετρο είναι το λιγότερο από όσα μπορείς να δώσεις σε μία σχέση. Αν για παράδειγμα δωρίσεις στην κοπέλα σου μια ωραία κορδέλα στην οποία κρέμεται ένα κλειδί σπιτιού που βρήκες για εκείνη, νομίζω ότι είναι επίσης ένα σημαντικό βήμα... Σκέφτομαι την οικογένεια, αλλά θεωρώ πως όλα πρέπει να έρχονται την κατάλληλη στιγμή. Όταν νιώθεις έτοιμος... Και τώρα αισθάνομαι ότι θέλω να γίνω πατέρας, αλλά είναι πολλά πράγματα που με προβληματίζουν σε αυτόν τον τόπο. Με όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα τώρα, σκέφτομαι πολύ σοβαρά το πώς θα φέρω ένα παιδί στον κόσμο».

Share |