Ηλίας Ψινάκης: «Σκέφτομαι να αποχωρήσω από το FAB 5! Είναι αηδία...»

Εντύπωση προκαλούν για ακόμη μία φορά δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη. Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του μπήκε το ίδιο το reality που συμμετέχει. Μιλώντας στο "People" του "Πρώτου Θέματος" δήλωσε μεταξύ άλλων ότι δεν βλέπει το show, το θεωρεί μια αηδία και είναι ένα βήμα από το να αποχωρήσει!

«Είμαι τραγικά δυστυχισμένος γιατί κάνω μια αηδία. Μπήκα σε αυτήν την περιπέτεια γιατί είναι ένα καινούριο concept και είχα ενθουσιαστεί από το αντίστοιχο αμερικάνικο. Οι Αμερικάνοι ξεκινούν την προετοιμασία κάθε επεισοδίου έξι μήνες πριν και ξοδεύουν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια. Εμείς λόγω κρίσης τα κάναμε με μύξες και με σάλια. Η παραγωγή θέλει να κάνει αντιγραφή με μηδέν λεφτά, κάτι που καταλαβαίνω γιατί κανένας δεν έχει χρήματα αυτήν την περίοδο. Χρειάζεται, όμως, έμπνευση. Δεν πρέπει να είμαστε αγκιστρωμένοι στο αμερικάνικο. Κι εκεί αρχίζει ο εμφύλιος», είπε ο γνωστός μάνατζερ και συνεχίζει...

«Είμαι στο παρατσάκ να εγκαταλείψω το show! Κι όχι μόνο εγώ γιατί θα πάρω μαζί μου και τον Μέρλο. Όλο αυτό είναι μια αηδία και ντρέπομαι που συμμετέχω. Από την άλλη υπάρχουν 50 οικογένειες που ζουν από αυτό και δεν μπορώ να τους παρατήσω και να φύγω», λέει.

Αναφορικά με αυτούς που υποστηρίζουν πως αυτοί που πρωταγωνιστούν είναι γκέι, αναφέρει: «Από τη δική τους οπτική γωνία έχουν απόλυτο δίκιο. Όποιος δεν το γουστάρει έχει κάθε δικαίωμα να αλλάξει κανάλι. Μπορούν  την ίδια στιγμή να παρακολουθήσουν το τούρκικο η το show της Βίσση. Επίσης δεν είναι και οι πέντε γκέι! Απ΄ότι ξέρω είναι οι δύομιση».

Τέλος αποκάλυψε πως τη μεγαλύτερη κόντρα την έχει με την Τρύφωνα Σαμαρά: «Με τον Σαμαρά έχω τη μεγαλύτερη κόντρα... Έχουμε διάσταση απόψεων. Αναγνωρίζω ότι είναι πάρα πολύ καλός κι ότι φέρνει πολλή τηλεθέαση, αλλά διαφωνούμε σε πολλά πράγματα».

Share |