Ηλίας Ψινάκης: «Γιορτινό δώρο η απόλυσή μου»

Άστραψε και βρόντηξε ο Ηλίας Ψινάκης σε συνέντευκή του στο "Έθνος της Κυριακής" για το "Fab 5". «Ούτως ή άλλως, αυτή η εκπομπή είναι trash. Δεν συμφωνούσα, γιατί έπαιρναν παιδάκια από τις δυτικές συνοικίες, τα αποτριχώνανε και τα ξεφτιλίζανε. Δεν είναι καθόλου της δικής μου αισθητικής, γι΄αυτό και απείχα εντελώς από τις συγκεκριμένες σκηνές».

Μάλιστα λέει πως από την αρχή κατάλαβε πως αυτό δεν του ταίριαζε: «Την τραγικότητα της υπόθεσης, την κατάλαβα από το πρώτο επεισόδιο. Πηγαίναμε πέντε κουλές και τους βάζαμε να κάνουν αποτριχώσεις και άλλες αηδίες, εκβιάζοντας την πλάκα, με ηλίθια αστεία». Γιατί όμως δεν έφυγε από την πρώτη στιγμή; «αν είχα φύγει από τις αρχές, το show θα κοβόταν και θα άφηνα 50 οικογένειες χωρίς δουλειά. Δεν μπορείς ν΄αφήσεις τόσο κόσμο χωρίς δουλειά, επειδή έκανες τη βλακεία να συμμετέχεις κάπου και μετά άλλαξες γνώμη».

Όσο για το αν προκάλεσε ο ίδιος την απομάκρυνση του , ο Ηλίας Ψινάκης, είπε: «Δεν με απομάκρυναν, με απέλυσαν. Είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο που θα μπορούσαν να μου κάνουν». Και συνεχίζει: «Όταν ρωτούν τη γνώμη μου, πάντα απαντώ με ειλικρίνεια. Κάποιοι άλλοι καραγκιόζηδες συμμετέχουν σε αηδίες και βγαίνουν και λένε ότι είναι “φοβερά” και “καταπληκτικά”. Εγώ δεν το κάνω. Όσο για τις σχέσεις μου με τα διευθυντικά στελέχη, παραμένουν άψογες».

Ο Ηλίας Ψινάκης ξεκαθάρισε επίσης πως δεν υπήρχε κόντρα με τον Τρύφωνα Σαμαρά: «Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον Τρύφωνα. Απλώς υπάρχει διάσταση απόψεων, διαφορετική κουλτούρα, παιδεία, νοοτροπία και μόρφωση. Εν ολίγοις άντε να συννενοηθείς», λέει χαρακτηριστικά.

Share |