Α. Ηλιάδη: «Ο γάμος μου θα είναι ένα μεγάλο πάρτι»

Μπορεί η Αγγελική Ηλιάδη να μην έχει ξεκινήσει ακόμα τις προετοιμασίες για το γάμο της, όμως ξέρει πολύ καλά πώς θα είναι η μεγάλη μέρα. «Θέλω εκείνη η μέρα να είναι μια πολύ όμορφη γιορτή, με όλους τους φίλους μας και να το γλεντήσουμε, να περάσουμε υπέροχα μέχρι το πρωί. Σαν ένα μεγάλο πάρτι», είπε η Αγγελική στο περιοδικό "Εγώ".

Από εκεί και πέρα όμως δεν έχει σκεφτεί καμία άλλη λεπτομέρεια. Ούτε για νυφικά, ούτε για στολισμούς, ούτε για μπομπονιέρες, ούτε για τίποτε άλλο δεν έχει κάτσει να σκεφτεί γιατί δε θέλει να αγχωθεί. «Δεν έχω μπει στη διαδικασία των προετοιμασιών. Δεν έχω κάνει τίποτα! Αισθάνομαι ότι αν ξεκινήσω, θα αγχωθώ. Θέλω να γίνουν όλα σιγά σιγά. Το μόνο που ήθελα – και θα του το προτείνω τις επόμενες μέρες – είναι να μας παντρέψει ο Νεκτάριος Μουλατσιώτης. Τα τελευταία χρόνια, εκείνος με βοήθησε να ξαναβρώ τις ισορροπίες μου και τον ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό», είπε.

Αυτό που πάνω από όλα όμως θέλει και εκείνη και ο σύντροφός της, Κώστας Μηλιωτάκης είναι ένα παιδάκι. «Αυτό που αναφέρουμε πολλές φορές οι δυο μας εκεί που καθόμαστε χαλαρά και μιλάμε είναι πως θέλουμε να κάνουμε ένα παιδάκι», λέει η Αγγελική

Για την κόρη του αγαπημένου της και τη σχέση που έχουν με τον δικό της γιο αποκάλυψε: «Τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά μαζί. Εξάλλου, η κόρη του Κώστα είναι 11 χρονών και ο Μπάμπης αισθάνεται σαν να έχει μια μεγάλη αδερφή»

Share |