Α. Ηλιάδη: Η αφιέρωσή της στον άντρα της ζωής της! Δείτε φωτογραφίες...

Μια αφιέρωση με ιδιαίτερη σημασία και πολύ βαθύτερο νόημα! Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Πάνος Καλλίδης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Στέλλα Καλή διασκέδασε τις ημέρες των εορτών η Αγγελική Ηλιάδη με τον σύντροφό της Κώστα Μηλιωτάκη, στον οποίο αφιέρωσε δημοσίως, σύμφωνα με την Espresso, το τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού «Σ’ αγαπώ, μη μιλάς».

Η λαμπερή τραγουδίστρια με την παρέα της βρέθηκε σε ένα από τα κεντρικά τραπέζια του νυχτερινού κέντρου και δέχθηκε με πολλή χαρά την πρόταση του Κωνσταντίνου Αργυρού να τραγουδήσουν μαζί. Ο τραγουδιστής, αφού καλωσόρισε από την πίστα την Αγγελική λέγοντας «θέλω το πιο θερμό σας χειροκρότημα για μια πολύ καλή μου φίλη και σπουδαία τραγουδίστρια, την Αγγελική Ηλιάδη», κατέβηκε στο τραπέζι της και τραγούδησαν ντουέτο.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αφιέρωσε σε όλες τις γυναίκες το νέο της τραγούδι «Μαγκιά μου», ενώ ξεσήκωσε τους θαμώνες με τις επιτυχίες της «Ποτέ δεν έφυγες» και «Μοναξιά φοβάμαι». Αμέσως μετά η Αγγελική Ηλιάδη ζήτησε από τον Κωνσταντίνο να της τραγουδήσει ένα από τα νέα του τραγούδια, το «Σ’ αγαπώ, μη μιλάς», αφιερωμένο εξαιρετικά στον σύντροφό της.Οσο για τον Κώστα Μηλιωτάκη, έδειχνε να απολαμβάνει την αφιέρωση που του έκανε δημόσια η αγαπημένη του. Το ζευγάρι διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και φυσικά όλοι σχολίαζαν πόσο αγαπημένοι είναι μεταξύ τους. Ο γάμος του ζευγαριού, όπως έχει δηλώσει και η ίδια η τραγουδίστρια, αναμένεται να γίνει το φετινό καλοκαίρι, με καλεσμένους εκλεκτούς φίλους και συγγενείς. Εννοείται βέβαια πως μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει ένα ξέφρενο πάρτι με πολύ χορό και τραγούδι.

 

Share |