Η.Λαδάς: «Θα πάω διακοπές μαζί με την Ελεονώρα»

Τον Ηλία Λαδά τον γνωρίσαμε από το πρώτο "Dancing" με την Ευγενία Μανωλίδου, ενώ φέτος ήταν ο παρτενέρ της Ελεονώρας Μελέτη. Ωστόσο όμως δηλώνει λίγο ενοχλημένος από την αποχώρησή του την προηγούμενη Κυριακή: «Ημουν σίγουρος ότι θα φεύγαμε. Δεν είχε να κάνει με το ποιο ήταν το αντίπαλο ζευγάρι. Καθαρά διαισθητικά κατάλαβα πως έχουμε τελειώσει. Άλλωστε, εμείς και το άλλο ζευγάρι ήμασταν τα φαβορί. (...) Μπορεί από μέσα μας να πιστεύαμε ότι αξίζαμε τον τελικό, αλλά δεν το είχαμε συζητήσει γιατί ξέραμε ότι το παιχνίδι είναι απρόσμενο", είπε ο Ηλίας Λαδάς για την αποχώρηση τους την προηγούμενη Κυριακή».

Ο χορευτής δηλώνει πως με την Ελεονώρα ήταν ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι: «Υπάρχει χημεία με την Ελεονώρα. Υπάρχει έλξη. Αυτό μας βοήθησε πολύ στις πρόβες, ώστε να βγαίνουν καλές οι χορογραφίες. 'Ημασταν φανταστικό ζευγάρι και ήταν φοβερό το επίπεδο στο οποίο ανέβαινε συνεχώς η Ελεονώρα».

Οσο για την απάντηση στην ερώτηση αν ισχύει η πληροφορία ότι θα κάνει μαζί με την Ελεονώρα διακοπές, ο Ηλίας Λαδάς απαντά: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάμε μαζί διακοπές».

Share |