Η συνεργασία της Παπαχαραλάμπους με γνωστό Τούρκο ηθοποιό!

Μια συνεργασία-έκπληξη προετοιμάζεται αυτόν τον καιρό με έναν από τους πλέον δημοφιλείς Τούρκους πρωταγωνιστές, τον Oguz Galeli, να συζητά με το «ερωτικό απωθημένο» του Γιάννη Μπέζου στην «Κλινική περίπτωση». Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Αγιάζι του έρωτα» εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στη χώρα μας για επαγγελματικούς λόγους.

Ο Oguz Galeli έφτασε στην Ελλάδα την Παρασκευή και μόνο τυχαία δεν είναι η επίσκεψή του. Ο λόγος γοα τον οποίο επισκέφτηκε την Ελλάδα είναι καθαρά επαγγελματικός και μάλιστα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο ηθοποιός συζητά πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε αισθηματική κινηματογραφική ταινία, η ιδέα της οποίας θα βασίζεται σε έναν ελληνοτουρκικό έρωτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», συμπρωταγωνίστριά του θα είναι η ηθοποιός Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους. Την Παρασκευή το μεσημέρι μάλιστα ο Oguz Galeli συναντήθηκε με την Αννα-Μαρία και τον σύζυγό της Φάνη Μουρατίδη στο εστιατόριο «Τέσσερις εποχές», στο Μπουρνάζι.

Η συζήτηση ήταν άκρως ενδιαφέρουσα και ο Τούρκος εντυπωσιάστηκε όχι μόνο από την εμφάνιση της Ελληνίδας ηθοποιού, αλλά και από την έντονη προσωπικότητά της. Οσον αφορά την ταινία, θα γυριστεί τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα και την Τουρκία, σε παραγωγή της Κατερίνας Βελίδη.

Την Παρασκευή το βράδυ ο Oguz βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο με την παρέα του, πρώτο τραπέζι πίστα, και δεν σταματούσε λεπτό να πετάει γαρίφαλα και να τραγουδάει με τον δικό του τρόπο.

Εδειχνε ενθουσιασμένος, ενώ η διάθεσή του ανέβηκε ιδιαίτερα, όταν βγήκε στην πίστα η σέξι τραγουδίστρια Ελεάνα Παπαϊωάννου, η οποία τον πλησίασε και άρχισε να του αφιερώνει τραγούδια της, ενώ εκείνος δεν τράβηξε το βλέμμα του από πάνω της.

Ο γνωστός Τούρκος ηθοποιός ήταν ευδιάθετος καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς και απόλαυσε το πρόγραμμα μαζί με την παρέα του.

Share |