Η στήριξη του Αθερίδη στην... ηθοποιό Ζέτα!

Όχι μία, αλλά δύο δραματικές σχολές έχει τελειώσει τελικά η Ζέτα Μακρυπουλια. Δάσκαλος και μέντοράς της ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος αισθάνεται άβολα με τα όσα ακούγονται για τη Ζέτα και όπου βρεθεί και όπου σταθεί υπεραμύνεται τη μαθήτριάς του.

Ο Θοδωρής Αθερίδης γνωρίστηκε με τη Ζέτα λίγο καιρό μετά την αποφοίτησή της από τη δραματική σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Η τότε νεόκοπη ηθοποιός θεώρησε σωστό να τελειοποιήσει τις γνώσεις της κάνοντας μαθήματα στο "Θέατρο των αλλαγών", όπου προίστατο ο Θοδωρής Αθερίδης. Από την πρώτη στιγμή μαθήτρια και δάσκαλος ανέπτυξαν πολύ φιλική σχέση και, όπως λένε άτομα που τους ζούσαν από κοντά εκείνη την περίοδο, «ο Αθερίδης την ανάλαβε προσωπικά, γιατί πίστεψε πολύ στο ήθος, αλλά και στην πραγματική αγάπη της στο επάγγελμα του ηθοποιού».

Ο ίδιος λέει πάντα για εκείνη τα καλύτερα, τονίζοντας στην Espresso, τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα της: «Η Ζέτα είναι πολύ καλή στη δουλειά της, αλλά και καλό παιδί. Γνωριστήκαμε την πρώτη χρονιά που δούλευα ως δάσκαλος, ήταν μαθήτριά μου. Δεν έχω βρει, ελαττώματα στη Ζέτα και αν πρέπει να διορθώσει κάτι, δεν είναι πράγματα επιλογών της, αλλά θέματα δουλειάς. Είναι ακόμα πολύ μικρή και έχει να βγάλει ακόμα περισσότερα πράγματα....»

Share |