Η σέξι Χριστίνα των "Αρβύλα" είναι ερωτευμένη! Δείτε με ποιον...


Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για τον "έρωτά" της με τον  Κανάκη, αλλά αυτός που της έχει κλέψει την καρδιά είναι άλλος! Η εντυπωσιακή Χριστίνα Μουστάκα, σύμφωνα με τη Real, ετοιμάζεται για την πιο μεγάλη στιγμή της ζωής της...

Η πληθωρική καλλονή έχει σχέση με τον Μανώλη Γρηγοριάδη, τον γοητευτικό 35χρονο που κρατά τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης Pallet Stores, μαζί με τα αδέρφια του. Το ζευγάρι, μάλιστα, συζεί στο σπίτι του επιχειρηματία σε μια υπέροχη μονοκατοικία στη Φιλοθέη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life έχει αρχίσει ήδη να συζητά το θέμα του γάμου. 

Τόσο η Χριστίνα, όσο και ο σύντροφός της επιλέγουν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή, πράγμα που αποδεικνύεται από το ότι κατάφεραν να κρατήσουν την μακρόχρονη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Η Χριστίνα από την πρώτη μέρα έχει επενδύσει σε αυτή τη σχέση», λέει στη Real Life άνθρωπος από το πολύ στενό της περιβάλλον, αφού δεν είναι παρά ελάχιστα τα άτομα με τα οποία η 26χρονη μοιράζεται λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον σύντροφό της. Ένα απο αυτά τα άτομα είναι και ο Αντώνης Κανάκης.

Share |