Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου μετά τον χωρισμό! (video)

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, σύμφωνα με το δελτίο του Star, η ανανεωμένη τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου μάζεψε τα πράγματά της από τη μεζονέτα στην Άνω Γλυφάδα όπου συγκατοικούσε για χρόνια με τον τότε αγαπημένο της, Τόνυ Μαυρίδη κι έφυγε. Οι γείτονες σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είδαν έκπληκτοι την τραγουδίστρια να πακετάρει τα πράγματά της, τα οποία λίγο μετά φόρτωσε φορτηγό μεταφορικής εταιρείας.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε να διασκεδάζει με φίλους της στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης και δήλωσε στην κάμερα του Star: «Καλά είμαι, εσείς τι κάνετε; Αλοίμονο... Εγώ θέλω να δω εσάς όταν θα είμαι έτοιμη. Την αγάπη μου γιατί σήμερα βγαίνω πρώτη μέρα. Ok; Την αγάπη μου, το σεβασμό μου κι όλα είναι μια χαρά. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Όλοι μας είμαστε καλά σε προσωπικό επίπεδο... Να 'στε καλά. Καλό βράδυ! Ευχαριστώ».

Η γνωστή τραγουδίστρια, ακόμη, που δύο βράδια αργότερα έκανε την πρώη δημόσια εμφάνισή της μετά τον χωρισμό, βρέθηκε να διασκεδάζει με φίλους της στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης, δήλωσε στην κάμερα του Star:

Share |