Η πληθωρική Αντελίνα Βαρθακούρη αποκάλυψε τα κιλά της και το ύψος της

Σε ένα από τα πιο ολυσυζητημένα πρόσωπα της τηλεοπτικής σεζόν έχει εξελιχθεί η Αντελίνα Βαρθακούρη μέσα από τη συμμετοχή της στο Globetrotters. 

Μαζί με τον σύζυγό της Χάρη Βαρθακούρη έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό λόγω του αυθορμητισμού τους με τις καλές και τις δύσκολες στιγμές τους και τα καβγαδάκια τους, όπως κάθε ζευγάρι.

Σε ένα από τα πιο ολυσυζητημένα πρόσωπα της τηλεοπτικής σεζόν έχει εξελιχθεί η Αντελίνα Βαρθακούρη μέσα από τη συμμετοχή της στο Globetrotters. Μαζί με τον σύζυγό της Χάρη Βαρθακούρη έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό λόγω του αυθορμητισμού τους με τις καλές και τις δύσκολες στιγμές τους και τα καβγαδάκια τους, όπως κάθε ζευγάρι.

Με τη συμμετοχή στο ριάλιτι, έχουν εκτοξευθεί και οι followers της Αντελίνας στο instagram, και η ίδια αλληλεπιδρά μαζί τους. Πρόσφατα έκανε Q&A απαντώντας σε ερωτήσεις τους. Μία από αυτές είχε σχέση με τα κιλά και το ύψος της. Και η πληθωρική Αντελίνα Βαρθακούρη δεν δίστασε να απαντήσει και αποκάλυψε πως είναι: «1,64 και 64,3 κιλάκια… έχω δρόμο ακόμα».

Share |