Η ωραιότερη Ελληνίδα δημοσιογράφος έκλεισε στην ΕΡΤ

Έναν διαφορετικό τόνο στο πρόγραμμα της ΕΡΤ θα δώσει η Ίνα Ταράντου.

Η όμορφη δημοσιογράφος θα βρίσκεται στο νέο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης όπου θα παρουσιάσει μία ξεχωριστή ταξιδιωτική εκπομπή. Η ίδια είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με την εκπομπή «Του νερού τα παραμύθια» στην ΕΡΤ3, η οποία πρόβαλε και αναδείκνυε τις ομορφιές της Ελλάδας, αλλά και τους ανθρώπους που ζουν και αγαπούν τον τόπο τους.

Ξεκίνησε στην τηλεόραση από τον ΣΚΑΪ, ενώ σύντομα μεταπήδησε στο Star όπου παρέμεινε για 14 χρόνια. Έχει εργαστεί και ως αρχισυντάκτρια, παραγωγός και άλλων τηλεοπτικών εκπομπών και ντοκιμαντέρ και για άλλα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας (SKAI, STAR, ΕΡΤ3, ANTENNA και COSMOTE HISTORY).

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ αναφέρει:

Το ΔΣ της ΕΡΤ ενέκρινε παράλληλα τον εμπλουτισμό του προγράμματος με δύο ακόμη εξωτερικές παραγωγές.

Η πρώτη εκπομπή θα είναι ταξιδιωτική, θα γυρίζεται εξ ολοκλήρου εκτός στούντιο, με στόχο την προβολή γνωστών και άγνωστων σημείων της χώρας μας. Την εκπομπή θα παρουσιάζει η δημοσιογράφος Ίνα Ταράντου που είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με τη δημόσια τηλεόραση. Συγκεκριμένα εγκρίθηκαν 24 επεισόδια συνολικού κόστους 232.000 ευρώ.

Η δεύτερη θα εκπληρώσει μια πρωτότυπη ιδέα, καθώς πρωταγωνιστές θα είναι κάθε φορά δύο γνωστά, αλλά φαινομενικά ετερόκλητα πρόσωπα από το δημόσιο βίο (ηθοποιοί, συγγραφείς, τραγουδιστές, αθλητές κλπ) οι οποίοι θα συζητούν μεταξύ τους, χωρίς την παρουσία συντονιστή δημοσιογράφου. Το κόστος που εγκρίθηκε για 24 επεισόδια είναι 100.200 ευρώ.

dailymedia

Share |