«Η Ντορέττα δεν θα έπρεπε να λάβει μέρος στο Dancing»! Ποιός το είπε;

«Δε βγήκα να κάνω καραγκιοζιλίκια ούτε και χαζά σκανδαλάκια. Ο ηθοποιός είναι ένας καλλιτέχνης που πρέπει να υπηρετεί όλα τα είδη με την ίδια σοβαρότητα- είτε παίζει στην Επίδαυρο είτε στο «Δελφινάριο», το οποίο δεν υποτιμώ καθόλου» είπε ο ηθοποιός για τη συμμετοχή του στο DWTS.

Ο Κώστας Κρομύδας σχολίασε και το γεγονός ότι η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν πολύ καλή στο χορό σαν επαγγελματίας: «Μου αρέσει η νοοτροπία του νικητή. Τα κριτήρια του Dancing δεν είναι χορευτικά. Ο κόσμος δεν ψηφίζει πάντα αυτόν που χορεύει καλά, αλλά εκείνον που κάνει περισσότερη πλάκα ή είναι πιο δημοφιλής. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι εκ των υστέρων ανακαλύψαμε ότι η Ντορέττα ήταν πολύ καλύτερη από εμάς στον χορό. Τόσο καλύτερη που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να λάβει μέρος στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά να διαγωνιστεί με επαγγελματίες χορευτές. Όταν είδαμε τις δυνατότητές της ,δεν μπορούσε να την πλησιάσει κανείς από εμάς».

Ο Κώστας Κρομμύδας μετά την πρώτη του συγγραφική απόπειρα «Μπαμπά, μεγάλωσε με», κυκλοφόρησε και δεύτερο βιβλίο με τίτλο «Η ζωή που έλειπε».

Share |