Η Νικολέττα ξανά στον δρόμο της Χριστίνας!

Η Νικολέττα Ράλλη ξαναβρίσκεται στον δρόμο της Χριστίνας Λαμπίρη. Μετά τη μεσημεριανή ζώνη του Star η Νικολέττα φαίνεται ότι διεκδικεί τη θέση της Χριστίνας και στο "Dancing with the stars", που από το περασμένο καλοκαίρι είχε προταθεί στη Λαμπίρη. Σύμφωνα με την "Espresso", από το κανάλι του Αμαρουσίου επιθυμούν διακαώς να εντάξουν στο show και αυτή τη φορά ένα από τα λαμπερά πρόσωπα του ΑΝΤ1. Πέρυσι το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς "εκπροσωπούσε" η Ελεονώρα Μελέτη, που μάλιστα εξέπληξε με τις χορευτικές της ικανότητες.

Η Χριστίνα Λαμπίρη ήδη από το καλοκαίρι είχε δεχτεί πρόταση από την παραγωγή του "Dancing" να είναι μία από τις διαγωνιζόμενες, κάτι για το οποίο δεν έδειξε αρνητική. Οι συζητήσεις πάγωσαν και σήμερα από την παραγωγή του ΑΝΤ1 επιστρέφουν εκ νέου, με πρόταση και στη Νικολέττα Ράλλη, το νέο "πουλέν" του Star, που -ως γνωστόν- στο παρά πέντε ανέλαβε παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του καναλιού παρουσιάζοντας το "Made in Star".

Οπως ακούγεται στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, μόνο μία θα είναι εκείνη που θα φορέσει τελικά τα παπούτσια του χορού και θα λικνιστεί στους ρυθμούς της σάμπα και του τσα-τσα. Ετσι οι δύο γυναίκες άθελά τους ακόμη μία φορά βρίσκονται αντιμέτωπες. Και αυτό γιατί και οι δύο είναι στη λίστα με τα ονόματα των επωνύμων που θα στριφογυρίζουν στο πλατό του ΑΝΤ1. Ωστόσο το Star θα δώσει την άδεια μόνο σε μία από τις δύο παρουσιάστριες. Και επειδή η Νικολέτα είναι το νέο αίμα στο κανάλι της Κηφισιάς, φαίνεται να είναι και η επικρατέστερη που θα πάρει το ΟΚ να συμμετάσχει στο σόου φανερώνοντας άλλο ένα ταλέντο της.

Share |