Η νέα ζωή του Πρόδρομου του Big Brother – Παντρεύτηκε και άνοιξε εστιατόριο

Μπορεί να μην ήταν ο μεγάλος νικητής, αλλά κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στις καρδιές των τηλεθεατών.

Το όνομά του  Πρόδρομου Καθηνιώτη πρόσφατα ήρθε στην επικαιρότητα για τη συμμετοχή του στο Nomads.

«Κι εγώ το διάβασα. Δεν ισχύει. Δεν είχα καμία επαφή με κανέναν από το κανάλι. Αν μου το πρότειναν και ήταν μια σοβαρή οικονομική πρόταση, δεν θα έλεγα “όχι”» εξήγησε στην espresso ο δημοφιλής Σκοπελίτης.

Ο «Προ», όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, δεν ασχολείται -επαγγελματικά τουλάχιστον- με το τραγούδι που τόσο αγαπούσε. Γλέντι χωρίς αυτόν δεν γίνεται, όπως λένε οι κάτοικοι της Σκοπέλου, εκεί όπου ο 48χρονος πρώην παίκτης του «Big Brother» μένει μόνιμα και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, έχοντας αναλάβει με τον αδελφό του το εστιατόριο του πατέρα τους. Ακόμα και σήμερα οι Έλληνες τουρίστες περνούν απαραιτήτως από το Ακταίον στο λιμάνι, για να γευτούν παραδοσιακά πιάτα και κυρίως για να τον γνωρίσουν από κοντά. Κάτι αντίστοιχο, δηλαδή, -αλλά σε μικρότερη κλίμακα, αφού έχουν περάσει τα χρόνια- με αυτό που συμβαίνει τώρα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο του «Survivor» και τη Σκιάθο.

Το 2013, ο πρώην παίκτης του «Μεγάλου Αδελφού» εγκατέλειψε την εργένικη ζωή και παντρεύτηκε την Αλέκα, τη γυναίκα της ζωής του. «Γνωριστήκαμε το 1992 και κατόπιν χαθήκαμε. Τελικά το κάρμα μας ήταν να συναντηθούμε 20 χρόνια αργότερα και να παντρευτούμε» αποκάλυψε ο Πρόδρομος Καθηνιώτης. Ο γάμος τους ήταν πολιτικός και τελέσθηκε στο Δημαρχείο της Αγριάς Βόλου, με κουμπάρους τα αδέλφια τους. Ο ερωτευμένος Πρόδρομος έκανε τατουάζ το όνομα της γυναίκας του στο χέρι του, ως δείγμα αιώνιας αγάπης και πίστης, αλλά κι εκείνη, η οποία είναι δασκάλα στο επάγγελμα, τον λατρεύει και βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του. ««Από τη στιγμή που επέλεξα να γυρίσω στη Σκόπελο, δεν υπήρξε ημέρα που να σκέφτηκα πως έκανα λάθος. Για τη στιγμή που το αποφάσισα, ήταν η καλύτερη επιλογή»

mononews.gr

Share |