Η μεταμόρφωση του Γιάννη Φλωρινιώτη στο "Fab 5"! Δείτε φωτογραφίες...

Ο εκκεντρικός δημοφιλής τραγουδιστής που, εκ του αποτελέσματος, αποδείχτηκε η πέτρα του σκανδάλου για την απομάκρυνση του Ηλία Ψινάκη από τον ΑΝΤ1, αυτοσυστήνεται με νέο πρόσωπο, αυτό που του έφτιαξαν οι «Fab 5».

Η "Εspresso" παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από τη μεταμόρφωση του Γιάννη Φλωρινιώτη που τόσος λόγος έγινε. Πριν από λίγο διάστημα ο Ηλίας Ψινάκης πρότεινε στην παραγωγή του «Fab 5» να μεταμορφώσουν τον Γιάννη Φλωρινιώτη. Η αντίδραση του ΑΝΤ1 ήταν αρνητική.

Χρειάστηκε αρκετή συζήτηση με τον εκκεντρικό μάνατζερ για να τους μεταπείσει. Κι αν όλοι τότε πίστευαν ότι πέρασε του Ηλία Ψινάκη, οι εξελίξεις το διέψευσαν. Εδώ και λίγες ημέρες ο Ηλίας αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή.

Ωστόσο, η μεταμόρφωση του Γιάννη Φλωρινιώτη πέρασε και από τα χέρια του Ηλία Ψινάκη! «Οταν επικοινώνησε μαζί μου ο Γιάννης Φλωρινιώτης και μου ζήτησε να τον αλλάξουμε, το βρήκα συγκλονιστική ιδέα, γιατί ο Φλωρινιώτης, όσο κι αν σας φαίνεται cult ή ξεπερασμένος, είναι άνθρωπος που τη δεκαετία του '70 και του '80 μεσουρανούσε στην αθηναϊκή νύχτα» δηλώνει ο μάνατζερ σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Down Town».

«Εγώ προσωπικά, για να μπω στο μαγαζί του, που ήταν ουρές απέξω, πήγαινα με τη Βουγιουκλάκη. Τραγούδαγε ο Φλωρινιώτης και από κάτω ήταν η Μελίνα Μερκούρη, η Αλίκη, ο Τσαρούχης, ο Χατζιδάκις, ο Χορν, η Rita Hayworth με τον Billy Bo, η Ζωή Λάσκαρη με τον Τόλη Βοσκόπουλο, η Καρέζη με τον Καζάκο, ο Ωνάσης και όλη η high society της τότε εποχής».

Ο τραγουδιστής απευθύνθηκε στην πεντάδα του ΑΝΤ1 προκειμένου να τον βοηθήσουν σε μια νέα αλλαγή. Ο Τρύφωνας του άλλαξε κούρεμα και χρώμα, αφήνοντας στην άκρη το μαύρο που προτιμούσε ο Γιάννης Φλωρινιώτης προκειμένου να κάνει έντονη αντίθεση με τα φανταχτερά κουσστούμια του και η μεταμόρφωση ξεκίνησε.

Οταν οι παρουσιαστές πέρασαν στην ντουλάπα, ήταν δύσκολο να αντισταθούν στον πειρασμό και έτσι το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Πειράζει που είσαι μεγάλη φίρμα» τους βρήκε όλους ντυμένους με λαμέ αλλά και φανταχτερά κοστούμια να συνοδεύουν τον τραγουδιστή σαν συγκρότημα στην ερμηνεία του. Η προβολήτου επεισοδίου θα γίνει την Τετάρτη.

 

Share |