«Η Μενεγάκη μοστράρει την χλιδή της! Είναι προκλητικό το θέαμα...», ποια το είπε;

«Προφανώς η επιλογή της Ελένης Μενεγάκη να μετακινηθεί από την Χίο στην Αθήνα με lear jet -το οποίο ελπίζω να μην ανήκει σε επιχειρηματία ο οποίος με πόνο καρδιάς αναγκάζεται να κάνει περικοπές και απολύσεις- εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να αποδείξει ότι είναι κορίτσι της διπλανής πόρτας.

Η εν λόγω προσπάθεια ενισχύεται, σύμφωνα με ρεπορτάζ εβδομαδιαίου lifestyle περιοδικού, με φωτογραφίες της παρουσιάστριας , που δημοσιεύονται κάθε εβδομάδα άλλωστε, από νησιά του Αιγαίου, από επισκέψεις σε μπουζούκια και από shopping.

Είναι δικαίωμα της κυρίας Μενεγάκη να επιλέγει τον τρόπο ζωής, μετακίνησης και διακοπών της. Εργάζεται και αμοίβεται. Ωστόσο για έναν άνθρωπο που βασίζει όλη την καριέρα του στην εικόνα, για μία γυναίκα η οποία παρουσιάζει μία εκπομπή που απευθύνεται στη μέση Ελληνίδα, είναι τουλάχιστον προκλητικό το θέαμα.

Την στιγμή που ο κόσμος στον οποίο απευθύνεσαι, ως κορίτσι της διπλανής πόρτας, πνίγεται στα χρέη, χάνει την δουλειά του, δεν μπορείς εσύ να μοστράρεις την χλιδή σου. Οταν μάλιστα γνωρίζεις πως οι παπαράτσι σε καταδιώκουν φροντίζεις να χαμηλώσεις τους τόνους.

Η «εθνική» παρουσιάστρια σε καιρούς χαλεπούς εμφανίζεται αμετανόητη. Αν θες όμως να ταυτίζεσαι με ένα τηλεοπτικό κοινό που υποφέρει, δεν αρκεί να μαγειρεύεις χόρτα και μελιτζάνες αντί για αστακούς και φιλέτα. Δεν περιμένει κανείς να μπεις σε λεωφορείο, αλλά μπορείς τουλάχιστον να καταπιεστείς λίγο και να πάρεις το πλοίο της γραμμής...», γράφει η τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη, στη στήλη της στο ΒΗΜΑ.

Share |