Η μεγαλύτερη κινηματογραφική γιορτή υπαίθριων δραστηριοτήτων στο θέατρο Pierce!

Παραπάνω Εικόνες

Σάββατο 03 & Κυριακή 04 Νοεμβρίου
Θέατρο Pierce – The American College of Greece

SKIING, CLIMBING, SURFING, ALPINISM, TRAIL RUNNING, ENVIRONMENTAL SUSTAINABILITY, INNOVATION & MORE...
 
Το μοναδικό ελληνικό κινηματογραφικό φεστιβάλ, αφιερωμένο στις αθλητικές δραστηριότητες περιπέτειας, επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονιά σε καινούργιο χώρο και με ανανεωμένη σύσταση, παρουσιάζοντας για μια ακόμα φορά, μοναδικές κινηματογραφικές παραγωγές, εκθέσεις φωτογραφίας και φυσικά καθηλωτικές ομιλίες από διακεκριμένα ονόματα του αθλητισμού και της δράσης, που συνθέτουν ένα μοναδικό στο είδος του θεματικό και θεαματικό γεγονός.
 
Το Adventure Film Festival Greece είναι αποδεδειγμένα η μεγαλύτερη γιορτή των υπαίθρων δραστηριοτήτων, καθώς κατά τα 4 προηγούμενα χρόνια πάνω από 8,000 άτομα το τίμησαν με την παρουσία τους και γέμισαν το θέατρο κατά τις προβολές των 87 ταινιών, απόλαυσαν 26 ομιλίες και θαύμασαν 16 εκθέσεις φωτογραφίας, όλα με θέμα ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται με τη δύναμη του ανθρώπου, μετατρέποντας τα στοιχεία της φύσης σε ένα ατέλειωτο πεδίο δράση. Σκοπός μας όχι να δημιουργήσουμε ιστορία αλλά μία αλλαγή στην καθημερινότητα όλων μας.
 
Στο επετειακό 5ο AFF, στο Θέατρο Pierce – The American College of Greece, το Σάββατο 03 και την Κυριακή 04 Νοεμβρίου Αθλητές, Κινηματογραφιστές, Φωτογράφοι, εταιρείες εξοπλισμού και υπαίθριων δραστηριοτήτων, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους συνθέτοντας την διήμερη γιορτή που έγινε θεσμός. Όλοι οι λάτρεις της περιπέτειας και της αδρεναλίνης θα είναι εκεί.

Τιμές εισιτηρίων:
 
Περιόδου: Προπώληση 6€, Κανονικό 8€
Ημερήσιο: Προπώληση 16€, Κανονικό 20€
Διήμερο: Προπώληση 30€, Κανονικό 35€
Παιδικό/Μειωμένο: 5€ ανά περίοδο (μόνο στο ταμείο του θεάτρου)
 
Πληροφορίες: www.adventurefilmfestival.gr

Share |